Dolar $
32.51
%0.1 0.03
Euro €
34.95
%0.36 0.12
Sterlin £
41
%0.52 0.21
Çeyrek Altın
3941.2
%-1.11 -43.67
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | GÜNCEL Salı 16 Nisan 2024 15:00

VALİ GÜL'DEN İMAMOĞLU'NA TEBRİK ZİYARETİ

İstanbul Valisi Davut Gül, 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Vali Gül'den İmamoğlu'na tebrik ziyareti

İmamoğlu, İstanbul Valisi Gül’ü, İBB’nin Saraçhane’deki ana yerleşkesinde bulunan makam odasında ağırladı.

Vali Gül, İmamoğlu’nu seçim başarısından dolayı tebrik ederek, “İstanbul'da, Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi, çok güzel, demokratik ortamda bir seçim yaşandı. Katılımcı, şeffaf ve itirazlar da dahil olmak üzere, kendi içerisindeki o mekanizma çok sağlıklı işlemiştir. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde İstanbul'umuza, Türkiye'mize birlikte en iyi hizmeti vermiş olacağız. Ben bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Çok güzel bir 5 yılı daha yaşamak arzusundayız”

Hayırlısıyla sorunsuz, problemsiz bir İstanbul seçimi yaşadıklarını söyleyen İmamoğlu, “Süreç, inşallah arzu ettiğimiz gibi, 16 milyon insanımızın lehine, İstanbul'umuzun geleceği için en güzel şekilde hizmetlerle sonuçlansın. Tabii ki sizin de katkılarınızla, bugüne kadar kurulan saygın diyaloğun bundan sonra da artarak devam etmesiyle, çok güzel bir 5 yılı daha yaşamak arzusundayız. Bu 5 yıl, hepimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Vali Gül, ziyaretinin sonunda, duygularını aktardığı İBB Özel Defteri’ni imzaladı.