Dolar $
32.94
%-0.02 -0
Euro €
35.82
%-0.2 -0.07
Sterlin £
42.47
%-0.2 -0.08
Çeyrek Altın
4140.97
%0.89 36.1
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 26 Temmuz 2024 14:00

VALİ GÜL, İSTANBUL'DAKİ BAZI OKULLARI İNCELEDİ

İstanbul Valisi Davut Gül, Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Beyoğlu Hüviyet Bekir İlkokulu, Kağıthane Selahaddin Korkmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu, Dr. Tepebaşı Tevfik Sağlam Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu.

Vali Gül, İstanbul'daki bazı okulları inceledi

İstanbul Valisi Davut Gül, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten ile Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ile birlikte ilk olarak Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaat binasında inceleme yaparak yetkililerden yapının proje çalışmaları ve yürütülen süreci hakkında bilgi aldı.

Beyoğlu İmam Hatip Ortaokulu ile Hüviyet Bekir İlkokulu inşaat alanlarında Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy ile incelemelerde bulunan Vali Gül, yürütülen çalışmalar ve süreçler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ardından Gül, Kağıthane Selahaddin Korkmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek okulun eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten ile Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'den bilgi aldı ve öğrencilerle bir araya geldi.

Beyoğlu'nda Dr. Tepebaşı Tevfik Sağlam Ortaokulu inşaatında inceleme yapan Vali Gül, inceleme sonrası İstanbul’un ilk mevlevihanesi olan Galata Mevlevihanesi Müzesi'nin restorasyon çalışmaları hakkında bilgi alarak müzeyi gezdi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR