Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Perakende Cumartesi 20 Temmuz 2024 15:32

VAKKO WEDDİNG'TE MİLLA NOVA CHAPTER BRİDE KOLEKSİYONU

Dünyaca ünlü gelinlik markası Milla Nova, lüks ve zamansız çizgileri yüksek el işçiliği ile bir araya getirerek tasarladığı ve evlilik yolculuğunda gelinlerin tüm an'larına eşlik edecek özel parçalarını sunduğu Chapter Bride Koleksiyonunu Vakko Wedding mağazalarında sergiliyor

Vakko Wedding'te Milla Nova Chapter Bride Koleksiyonu

 Dünyanın en ünlü gelinlik markalarından biri olan Milla Nova; düğünün romantik hikayesini merkeze alarak oluşturduğu ve sofistike bir görünüme sahip olmak isteyen gelinlere övgü niteliği taşıyan yeni koleksiyonu Chapter Bride’ı Türkiye’de sadece Vakko Wedding ayrıcalığıyla sunuyor. Chapter Bride Koleksiyonu nişan kutlamalarından evlilik gününe kadar gelinlerin her an’ına eşlik edecek gelinlik, mini elbiseler ve tamamlayıcı aksesuarlar sunuyor. 

Eşsiz ve zarif detaylar 

Kuruluşundan bu yana koleksiyonlarını hazırlarken elbisenin sadece üretimine değil aynı zamanda hissiyatına odaklanan Milla Nova’nın ana çizgisinin bir parçası olan Chapter Bride; eşsiz ve zarif detaylarla tasarlanmış çok sayıda parçayı geniş bir stil yelpazesinde gelin adaylarıyla buluşturuyor. Her biri ince detaylar ile zanaatkarlar tarafından hazırlanan koleksiyon, zamansız ve klasik tasarımlarının hakimiyetini taşırken, eğlenceli ve baştan çıkarıcı bir enerjiye sahip mini elbise formundaki elbiseleri ile kutlamalarının her an’ına eşlik ediyor. Chapter Bride Koleksiyonu’ndaki gelinliklerin tamamlayıcısı duvaklar ve eldivenler ise inci detayları, zarif boncukları ve işlemeleri ile mükemmeliyetçi yaklaşımın tasarımdaki yansıması olarak göz dolduruyor.

İkonik stiller

Türkiye’de Vakko Wedding ayrıcalığıyla sunulan koleksiyonda, Milla Nova'nın ikonik stillerine sahip çok yönlü çıkarılabilir aksesuarları da bu sezonun ön plana çıkan detayları arasında yer alıyor. Farklı görünümler arasında zahmetsizce geçiş yapma imkânı sunan bolero, tamamlayıcı etekler ve korseler düğün yolculuğunun odak noktası olan gelinlere kendisini özel hissettirirken aynı zamanda zahmetsiz bir şıklık da sunuyor. Her biri bir hikâye barındıran koleksiyon parçaları, İtalyan esintili düğün temaları etrafında şekilleniyor. Milla Nova Türkiye’de sadece Vakko Wedding çatısı altında satışa sunuluyor.

ABONE OL