Dolar $
32.54
%-0.01 -0
Euro €
34.95
%-0.29 -0.1
Sterlin £
41.27
%-0.2 -0.08
Çeyrek Altın
4009.62
%0.2 7.85
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Giyim ve tekstil Pazartesi 01 Temmuz 2024 09:56

VAKKO MEZUNLARINI VERDİ

Türkiye'de moda endüstrisinin geleceğini hazırlayan Vakko ESMOD Moda Akademisi'nin yeni dönem öğrencileri, Nakkaştepe Vakko Moda Merkezi'nde düzenlenen özel bir defileyle mezun oldu.

Vakko mezunlarını verdi

Türkiye'de modayı yaşam biçimi olarak benimseyen, tasarım kültürü ve marka bilinci yüksek yaratıcı tasarımcılar yetiştirmeyi amaçlayan Vakko ESMOD Moda Akademisi, moda dünyasına yeni ve başarılı tasarımcılar kazandırmaya devam ediyor. Vakko ESMOD’un Moda Tasarımı ve Yaratımı Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan 22 öğrenci, mezuniyet töreni kapsamında düzenlenen özel bir defilede tasarımlarını sundu. Moda Tasarımı ve Yaratımı Eğitim Programı 3. Sınıf öğrencileri koleksiyonlarını, Nakkaştepe Vakko Moda Merkezi’nde gerçekleşen defilede Vakko yöneticileri ve moda profesyonellerine sergiledi.

 

Vakko ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona; Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Vakko CEO’su Jaklin Güner, ESMOD Uluslararası Grup Başkanı Satoru Nino ve eşi Mary Nino katıldı.

 

 

“MODA DÜNYASINA YENİ VE YARATICI GENÇLER KAZANDIRMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

 

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, mezuniyet defilesiyle ilgili “Dünya ESMOD Okulları başkanı Satoru Nino’nun değerli eşi Mary Nino ile burada bizimle beraber olmasından dolayı çok mutluyuz. Onlara geldikleri ve bizi gururlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Vakko ESMOD Moda Akademisi Bay Vitali’nin başlatmış olduğu okul sevdasıyla bugüne kadar geldi. Bu sene de yine 22 genç, kreatif stilist, moda danışmanı çocuklarımız çok yoğun üç yılın ardından mezun oluyor. Onlara hayatlarında başarılar diliyorum ve bu kapının onlara her zaman açık olduğunu hatırlatmak istiyorum. Sabah akşam demeden çocuklarımızın öğrenim ve yaratım sürecinde yanında olan, onlara destek veren değerli eğitmenlerimize de teşekkür ediyorum. 22 gencimize bugün yeni bir dünya kapısı açılıyor.” diye konuştu.

Törende, Genel Kategoride Jüri Özel Ödülünü Valentina Marin Zolla, Moda Tasarımı Alanında Jüri Özel Ödülünü ise Niki Nourbakhsh aldı. Modelizm Alanında Jüri Özel Ödülü Hilal Göçer’in olurken Özel Altın İğne Ödülü ise Ece Şenol’a verildi. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR