Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Perakende Cumartesi 15 Haziran 2024 09:40

VAKKO MARE'DEN YAZA ÖZEL ÜRÜNLER

Günlük stilden şık plaj tasarımlarına kadar kendine has zarif çizgiler ile yorumlanan Vakko Mare 2024 Yaz koleksiyonu; tropik, bohem, cool, sofistike, eğlenceli, feminen ve sportif trendleriyle tarzını plajlara yansıtmak isteyenler için benzersiz seçenekler sunuyor

Vakko Mare'den yaza özel ürünler
Yaz modasının güçlü temsilcisi Vakko Mare, zamansız ve rafine çizgilerini plaj tasarımlarına yansıtıyor. Vakko Mare yaz mevsiminin enerji dolu ruhunu göz alıcı tasarımlarla birleştirdiği 2024 Yaz koleksiyonu ile her tarza ve zevke hitap ediyor. Günlük stilden şık plaj tasarımlarına kadar kendine has zarif çizgiler ile yorumlanan Vakko Mare 2024 Yaz koleksiyonu; tropik, bohem, cool, sofistike, eğlenceli, feminen ve sportif trendleriyle tarzını plajlara yansıtmak isteyenler için benzersiz seçenekler sunuyor. Bikiniden, mayoya, pareodan, kaftana, plaj çantalarından bikini ve mayoyu zenginleştiren aksesuarlara kadar geniş bir ürün çeşitliliğiyle Vakko Mare, tasarımları ile ilham vermeye devam ediyor.

Plaj modasına damga vuracak parçalar

Vakko’nun ilham veren stiliyle hazırlanan Mare Yaz Koleksiyonu’nda; renkli ve sofistike tasarımlı bikini ve mayolar, plajlarda göz alıcı bir şıklık yaratan pareolar ve kombinlerin vazgeçilmezi, yaz ruhunu yansıtan tamamlayıcı aksesuarlar ön plana çıkıyor. Yazın keyifli enerjisinden ilham alan Vakko Mare, renkli ve desenli tasarımlarını feminen çizgilerle birleştirerek mevsim koşullarına uyumlu kumaşlarıyla göz alıcı ve konforlu bir şıklık sunuyor. Vakko Mare bu sezonda da benzersiz bir yaz şıklığı yansıtmayı vadediyor. Sezonun ön plana çıkan tropik desenlerinin, bohem esintili doğal ve canlı renklerle buluştuğu Vakko Mare 2024 Yaz Koleksiyonu; mavi, pembe, mor, mint, sarı gibi canlı renklerin yanı sıra natürel tonlar ve vazgeçilmez beyazın sakinliği ile çarpıcı bir bütünlük sağlıyor. Plaj şıklığına imza atacak dünyaca ünlü markalar ve stil sahibi tasarımlar Vakko Mare’de!

Özel kumaşlardan tasarlandı 

Enerji dolu dünyası ile kendi markası altında özel kumaşlardan yarattığı tasarımlarını sunan Vakko Mare, bünyesinde bulunan 80’den fazla marka ile de seçkin satış noktalarında konumlanıyor. Vakko Mare, yazın ruhunu yansıttığı, göz alıcı ve zamansız tasarımlarının yanı sıra, dünyaca ünlü; Adriana Degreas, Aelia Anna, Agua Bendita, Alexis, Ancient Greek Sandals, Ancient Kallos, Aranaz, Bahia Maria, Baobab Swim, Bembien, Blanc, Bond Eye, Boteh, Camilla, Caravana, Carolina K, Celia B, Celia Dragouni, Chio, Christian Zen, Chufy, Colores, Cult Hera, Devotion, Dnud, Dragon Diffusion, Eliurpi, Ellie Rassia, Emporio Sirenuse, Eres, Erika Pena, Eugenia Fernandez, Evarae, Farm Rio, Feather And Find, Giambattista Valli, Gissa Bicalho, Greek Archaic Kori, Guanabana Handmade, Hannah Artwear, Hemant And Nandita, Hereu, Hunza G, Ibeliv, Ilse Jacobsen, Inasami, Janessa Leone, Juan De Dios, Juliet Dunn, K Jacques, Katerina Psoma, Kleed Kimonos, Koku Concept, Lace, Lack Of Color, Lastelier, Lenny Niemeyer, Les Gazelles, Lisa Marie Fernandez, Lola Hats, Love Shack Fancy, Maliluha, Mar Y Sol, Marysia, Mercedes Salazar, Mola Sasa, Nannacay, Naghedi, Nema, Nimo With Love, Ostra Brasil, Paolita, Patbo, Pearl And Caviar, Peony, Poupette St Barth, Sea Ny, Seafolly, Siyu, Sleepers, Stefania Frangista, Taj By Sabrina, The Label Edition, Themis-Z, Ulla Johnson, V De Vinster, Vix, Volantis, Yosuzi markalarının en özel koleksiyonları Çeşme’de modaseverlerle buluşturacak.

ABONE OL