Dolar $
34.02
%0.22 0.07
Euro €
38.04
%0.5 0.19
Sterlin £
45.07
%0.95 0.42
Çeyrek Altın
4516.36
%1.25 55.1
SON DAKİKA
DÜNYA Pazar 25 Ağustos 2024 15:31

USTA AKTÖRDEN EMEKLİLİK SİNYALİ

Ünlü oyuncu Denzel Washington, emeklilik sinyali verdi.

Usta aktörden emeklilik sinyali

İki Oscar ödüllü oyuncu, Ridley Scott'ın son filmi Gladyatör 2'deki (Gladiator 2) rolünü tanıtmak için Empire dergisine verdiği yeni röportajda, tarihi destanın halen ilgisini çeken birkaç filmden biri olduğunu itiraf etti. Washington oynamak istediği daha kaç rol olduğunu açıklamadı.

69 yaşındaki Washington, devam filminde rol almayı kabul etmesiyle ilgili şunları söyledi: 

Yapabileceğim ve ilgimi çeken çok az film kaldı, yönetmenin bana ilham vermesi gerekiyor ve Ridley bana büyük bir esin kaynağı oldu.

Washington ve Scott, 2007 yapımı Amerikan Gangsteri'nde (American Gangster) birlikte çalıştıktan sonra yakın bir dostluk kurmuştu. 

"O bir ilham kaynağı"

Aktör şunları söyledi: 

İlk seferde harika bir iş çıkardık ve işte buradayız. O, hayat ve bir sonraki filmi için heyecanlı. Bir ilham kaynağı. Hepimiz 86 yaşında böyle hissetmek istemeliyiz.

Scott, Gladyatör 2 konusunda kendinden son derece emin. Usta yönetmen, Empire'a yaptığı açıklamada, "Bu şimdiye kadar yaptığım en iyi şey" diyerek ekledi: 

En iyilerinden biri. Birkaç tane iyi film yaptım.

Yeni filmde başroldeki Paul Mescal, Commodus'un yeğeni Lucius'ın yetişkin halini canlandırıyor. Ona Pedro Pascal, Denzel Washington, Joseph Quinn ve Connie Nielsen gibi isimler eşlik ediyor.

Ridley Scott'ın 2000 yapımı Oscarlı destanının devam filmi, uzun zamandır bekleniyor. 

İlk Gladyatör'de Russell Crowe, Commodus'un ihanetine uğrayan ve ailesinin intikamını almak isterken gladyatör olarak dövüşmeye mahkum edilen Romalı general Maximus rolündeydi. 

Film gişede başarılı olmuş, ayrıca En İyi Film ve En İyi Erkek Oyuncu dahil olmak üzere birçok Oscar kazanmıştı.

Devam filmi, tüm dünyada 15 Kasım'da vizyona girecek. ABD ve Kanada'daki sinemaseverlerse filmi izlemek için 22 Kasım'a kadar beklemek zorunda kalacak.