Dolar $
33.09
%0.27 0.09
Euro €
36.06
%0.16 0.05
Sterlin £
42.9
%0.14 0.06
Çeyrek Altın
4240.87
%0.97 40.28
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | EKONOMİ Cumartesi 13 Temmuz 2024 19:00

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NİN "EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ" ÖDEMELERİ BAŞLADI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın, seçim vaatleri arasında yer alan emeklilerine 5 bin liralık "Pazar Alışverişi Desteği Projesi"nin ödemeleri yapılmaya başlandı.

Üsküdar Belediyesi'nin  "Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği" ödemeleri başladı

Belediye kaynaklarını sadece Üsküdarlıların gerçek ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak için şeffaf bir şekilde kullanma sözü veren Başkan Dedetaş’ın Üsküdarlı emekliler için başlattığı pazar desteği projesine 3 bin 822 başvuru yapıldı.

Yapılan incelemelerin ardından bugün ilk etapta 750 Üsküdarlıya ödemeleri gerçekleştirildi. Kademeli olarak yapılan ödemeler incelemeler tamamlandıkça devam edecek.

Başkan Sinem Dedetaş, yaptığı açıklamada, emeklilere pazar alışverişi desteği projesi kapsamında talepleri daha önce topladıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Bugün, ilk etapta 750 emeklimize 5 bin liralık pazar alışverişi desteği ödemelerinin yapıldığını paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Çok daha fazla emeklimize pazar desteği ulaştırmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıllarca alın teri döküp onurlu bir hayat kurmuş emeklilerimizi desteklemek her zaman temel görevlerimiz arasında yer alacak. Emeklilerimize yönelik farklı destek çalışmalarını da hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde Üsküdarlıların hayatını kolaylaştıracak adımları atmayı sürdüreceğiz.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR