Dolar $
34.16
%0.29 0.1
Euro €
38.07
%-0.14 -0.05
Sterlin £
45.18
%-0.08 -0.03
Çeyrek Altın
4514.45
%0.37 16.66
SON DAKİKA
iş bankası web
iş bankası mobil
GÜNDEM Salı 27 Ağustos 2024 02:25

ÜRÜNLERE YEPYENİ BİR PERSPEKTİF GELİYOR

Evidea, ev yaşam sektöründe yenilikçi bir adım daha atarak, ürünlerinin duygusal değerlerine odaklanan yeni bir projeyi duyurmaktan gurur duyuyor. Marka, sadece ürünlere değil, yaşam alanlarının duygusal anlamlarını da ön planda tutarak tüketicilerin evlerine anlam katmayı hedefliyor.

Ürünlere yepyeni bir perspektif geliyor

Evidea, sunduğu ürünlerin yalnızca işlevsellikleri ile değil, aynı zamanda tüketicilerine sağladığı duygusal faydalarla da ön plana çıkıyor. Evidea’nın tüketiciyle buluşturduğu bu proje; her bir ürünün, bir yaşam hikayesini, anıyı veya özel bir bağın yansıması olduğunu hatırlatıyor. Ürünlerin temsil ettiği bu anları aktarmak için, “Çerçeve sadece bir çerçeve midir, yoksa mutlu aile fotoğraflarının sergilendiği bir alan mıdır?” diye soran Evidea, ürünlerin ifade ettiği anlamlarına odaklanıyor.

Evidea’nın marka yüzü Doğa Rutkay, bu projede yer alarak markanın duygusal bağını ve ürünlerinin evde yarattığı sıcak atmosferi etkileyici bir şekilde vurguluyor. Doğa Rutkay’ın projedeki rolü, ürünlerin sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal değerlerini de etkili bir iletişim ile sağlamak. "Bu evde hiçbir şey göründüğü gibi değil!" diyen Doğa Rutkay, ev eşyalarının kendisi için ne ifade ettiğini anlatarak, bir tencerenin yeri geldiğinde bir enstrüman olabileceğini bizlere gösteriyor.

Evidea Pazarlama Direktörü Sevde Yıldırım Gezer “Her ürünün arkasında bir hikaye ve her dekorasyon seçeneğinde de bir duygu olduğunu anlatmayı hedefliyoruz. Daralan ekonomik koşullar ve artan kampanya iletişimlerinin hakim olduğu bu dönemde Evidea olarak amacımız; ürünlerimizin duygusal yararlarını ön plana çıkararak, tüketicilere yalnızca bir alışveriş deneyimi değil, aynı zamanda anlamlı bir yaşam alanı sunmak.” diyor.