Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.12
%0.32 0.11
Sterlin £
42.95
%0.24 0.1
Çeyrek Altın
4249.16
%1.17 48.46
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 14 Temmuz 2024 17:08

ÜNLÜ İSİMLER SAMSUNG'UN GECESİNDE COŞTU

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlarının yanı sıra yeni giyilebilir cihaz serilerini Mandarin Oriental Bosphorus'ta düzenlediği özel etkinlikte tanıttı. Teknoloji ve tasarımı bir araya getiren ve Galaxy AI dünyasının sınırlarını genişleten Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, yeni Galaxy Watch Serisi ve Galaxy Buds3 kulaklık modellerinin tanıtıldığı etkinliğe birçok ünlü isim katıldı. Kurulan deneyim alanlarında Samsung'un yeni ürünleri konukların beğenisine sunulurken, gecenin sonunda sanatçı Edis konuklara mini bir konser verdi.

Ünlü isimler Samsung'un gecesinde coştu

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy AI’ın en yeni özellikleriyle birlikte yeni Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlarını, Galaxy Watch Serisi akıllı saat modellerini ve Galaxy Buds3 Serisi kulaklıkları tanıttığı özel bir lansman davetine ev sahipliği yaptı. Moda ve teknolojinin buluştuğu özel davet boyunca, Sözlü Çevirmen’den Not Asistanı’na hayatı kolaylaştıran birçok yeni Galaxy AI özelliğine katlanabilir ekranlarıyla yeni bir pencere açan Galaxy Z Serisi akıllı telefonlar deneyimlendi. 

Ünlü sanatçı Edis, mini konserle konuklara eğlence dolu anlar yaşattı 

Sıla Türkoğlu, Didem Soydan, Umut Eker, Oğulcan Engin, İlayda Alişan, Mehmet Dinçerler, Tara da Viries, Hakan Hatipoğlu, Raisa Vanessa Kardeşler, Özlem-Gökhan Avcıoğlu, Mahmut Anlar, Koray-Tuğba Yavuzer, Dilara Sümbül, Berrin Yoleri, Bennu Gerede gibi çok sayıda ünlü ismin katıldığı davet boyunca, Galaxy AI dünyasının mobil yenilikleri ile Galaxy Z Serisi’nin ince, hafif ve şık tasarımı ilgi çekti. Konuklar, deneyim alanlarında yeni ürün serileriyle yeni Galaxy AI özelliklerini inceleme olanağı buldu. Gecenin sonunda ünlü sanatçı Edis, şarkılarıyla konuklara keyifli anlar yaşattı. 

Galaxy AI’ın Sözlü Çevirmen özelliği Korece’den anlık olarak çeviri yaptı 

Etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren Samsung Electronics Türkiye CEO’su Jeff Jo’nun Korece başladığı konuşması Galaxy AI’ın Sözlü Çevirmen özelliğiyle eşzamanlı olarak Türkçe’ye çevrildi. Yakın zamanda Sözlü Çevirmen özelliğinin Türkçe dil desteği ile  Türkiye’deki Galaxy kullanıcılarıyla buluşacağını belirten Jeff Jo, sözlerine şöyle devam etti: “Bu yılın başında akıllı telefonlarımıza yapay zekayı entegre ederek mobil dünyada yapay zeka çağını başlattık. Güncellemelerle Galaxy AI’ı yaygınlaştırarak çok daha fazla kullanıcının akıllı telefonlarında yapay zeka ile tanışmasını sağladık. Yapay zeka gibi teknolojilerin herkes için olduğuna inanıyor, herkesin son teknolojiye ulaşması için çalışıyoruz.” 

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir ise, konuklara Galaxy Z Serisi ve giyilebilir ürünlerin yenilikçi özelliklerini aktardı. Azdemir, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün, katlanabilir teknolojide, yeni Galaxy Z Serisi ve yeni ekosistem cihazlarımızla Galaxy AI’ın ulaştığı yeni sınırları sizlerle paylaşıyoruz. Galaxy Z Serisi’nin kendine özgü form faktörü ve mobil cihaz kullanım tarzına getirdiği esneklik, akıllı telefonlarda ilk gelişmiş dahili AI deneyimi sunan Galaxy AI yenilikleriyle buluştuğunda yepyeni bir mobil deneyim ortaya çıkarıyor. Galaxy Z Serisi, artık daha ince, daha güçlü ve hafif,” dedi.

İkonik tasarım, yapay zekalı inovasyonla buluşuyor 

Samsung Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 katlanabilir telefonları, kendine özgü form faktörü ve mobil cihaz kullanım tarzına getirdiği esneklik, Galaxy AI yenilikleriyle buluştuğunda yepyeni bir mobil deneyim ortaya çıkarıyor. Yeni Galaxy Z Fold6 yenilenen tasarımı ile geniş ve simetrik bir ekran yapısına kavuştu. Özellikle Spen kullanımı[1] ile Galaxy AI buluşturan Fold6 modeli Not Asistanı, Metin Oluşturucu ve Sketch to Image gibi yeni Galaxy AI özellikleriyle mobil üretkenlik kavramını baştan yazan Galaxy Z Fold6, bir önceki modele göre daha ince ve zarif bir tasarıma sahip. İnceliği, hafifliği ve şık renk seçenekleriyle göz dolduran Galaxy Flip6 ise taşınabilirliğe yeni bir yorum getirirken, Galaxy AI mobil deneyimde her anı benzersiz kılacak özelleştirme ve yaratıcılık özellikleri sunuyor. 

Özel lansman daveti boyunca Galaxy Z Serisi’nin yanı sıra giyilebilir cihazları, Galaxy AI özelliklerini ve Galaxy ekosistemini deneyimleme olanağı bulan konuklar, Samsung’un yeni Galaxy Z Serisi’nin yapay zeka destekli özelliklerinin yanı sıra hafif ve ince tasarımını ve şık renk seçeneklerini de beğeniyle karşıladı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR