Dolar $
33.58
%0.01 0
Euro €
36.71
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%-0 -0
Çeyrek Altın
4291.65
%0.16 6.81
SON DAKİKA
FİNANS Çarşamba 07 Ağustos 2024 02:52

ULTEGRA 4 DAKİKADA YATIRIM ALDI

Dijital ticaret sektörüne "Ultra Hızlı Dijital Ticaretin Yeni Adı" sloganıyla giren Ultegra, sloganına yakışır bir hızda yatırım almayı başardı. Happy Center CEO'su Yavuz Altun, Ultegra'nın Girişimci Sahnesi'ndeki 4 dakikalık sunumunun ardından, şirkete yatırım yaptı

Ultegra 4 dakikada yatırım aldı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın Girişimci Geliştirme Programı kapsamında düzenlediği Girişimci Sahnesi’nde “Ultra Hızlı Dijital Ticaretin Yeni Adı” sloganıyla sunum yapan Ultegra, 4 dakikada 7 haneli yatırım almayı başardı. Yatırımı yapan ise girişimcilik ekosisteminin yakından tanıdığı “Katlamalı Büyüme Stratejisi” isimli kitabı Türkçe ve İngilizce olarak yayınlanan Happy Center’ın CEO’su Yavuz Altun oldu. Altun, şirketin sunumunun ardından Ultegra’ya 7 haneli bir yatırım yapma kararı aldı. Taraflar yatırım tutarının gizli kalması konusunda anlaştı.

İşletmelerin ticarete yönelik A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını tek bir yazılımda sunan Ultegra, e-ticaret altyapısından, pazaryeri entegrasyonuna, sipariş/stok yönetim sistemlerinden, merkezi envanter yönetimine, ödeme altyapısından, e-fatura sistemine, ticarete dair tüm süreçleri kapsayan bileşenleri bünyesinde bulundurarak, işletmelerin karşılaştığı problemlere sonuç odaklı çözümler sağlıyor.

 

Sektörü iyi bilen ekip tarafından kuruldu

2019 yılında Osman Okan, Ömer Faruk Akaryıldız ve Duygu Erim tarafından kurulan girişim, kurucularının e-ticaret alanındaki birinci el tecrübelerinden yola çıkarak hem sektörün hem de Türkiye’nin gerçeklikleri değerlendirilerek oluşturuldu.

Dijital ticaret için ihtiyaç duydukları bileşenleri farklı firmalardan almak durumunda kalan işletme sahipleri, bir yandan problem yaşadıklarında sorunun kaynağına ulaşmakta güçlük çekerken bir yandan da yüksek maliyetlere katlanmak zorunda kalıyorlar. Ultegra, “tek muhatap” mottosuyla hızlı, güvenli ve sorunsuz dijital ticaret deneyimini garanti ederken, üçüncü partilerden oluşan ek masrafları tamamen ortadan kaldırıyor. Ayrıca Ultegra sayesinde, optimize ve otomatize edilen süreçler yüzde 50’ye varan iş verimliliği sağlıyor.