Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | SPOR Cumartesi 22 Haziran 2024 08:10

ÜLKER'DEN A MİLLİLERE MEMLEKET İÇİN SÖYLE SÜRPRİZİ

Ülker, resmi sponsoru olduğu A Milli Futbol Takımı'na desteğini bu kez de tüm Türkiye'yle birlikte veriyor. Heyecanla beklenen Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi, dillere dolanan "Hep seninleyiz Türkiye" memleketin dört bir yanından 35 müzisyen tarafından seslendirildi. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Millilere destek için Ülker tarafından yaptırılan marşı, Türkiye'nin her bölgesinden seçilen sanatçılar "Memleket İçin Söyle" projesi kapsamında seslendirdi.

Ülker'den A Millilere Memleket İçin Söyle sürprizi

Ülker, Euro 2024’e ev sahipliği yapacak Almanya’da yaşayan bir Türk gencinin memleket hasretini ve Milli Takım heyecanını, “Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı ile reklam filmine taşımıştı. Bu kez de dillere dolanan ‘Hep seninleyiz Türkiye’ marşını Türkiye’nin 7 bölgesinden sanatçılara seslendirterek Euro 2024 öncesi Milli Takıma desteğini sürdürdü. 

Farklı branşlarda Türk sporuna uzun yıllardır destek veren ve A Milli Takım’ın resmi sponsoru olan Ülker, 35 sanatçıyı “Memleket İçin Söyle” konseptiyle bir araya getirdi. Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine birçok sanatçı tulum, bağlama, zurna, bateri, klarnet ve elektro gitar gibi farklı enstrümanlar eşliğinde “Hep seninleyiz Türkiye” marşına eşlik etti.

“Doğa İçin Çal” projesinin yapımcısı Fırat Çavaş’ın, benzer bir konseptle kurguladığı klip, her sanatçının kendi memleketinden seslendirdiği marşın dizelerin birleştirilmesiyle oluşturuldu. Ülker tarafından, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’a destek için yapılan ve dillere dolanan bu sene de “Memleket Kalbimde” reklam filminde kullanılan marşın seslendirildiği klibin sonunda ay-yıldızlı formalarıyla ellerini kalplerine götüren sanatçılar A Millilere yürekten destek verdi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR