ÜLKEMİZDE NOODLE PAZARI 4 MİLYAR TL'LİK HACME SAHİP
11 yıldır yaptığı Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarıyla sektörde ön plana çıkan Eriş geçen yıl, Türkiye'nin noodle'ı üzerine çalışan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı resmi ilk ve tek Ar-Ge merkezini kurdu. Cirosunun yüzde 5'ini Ar-Ge'ye ayıran Eriş'in 22 kişilik ekipten oluşan Eriş Ar-Ge Merkezi, gıda alanındaki sanayi- üniversite iş birliği kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknoloji Transfer Ofisi'nin (TTO) bilimsel çalışmaları sonucu Türkiye'nin fonksiyonel vitamin destekli ilk probiyotikli noodle ürününü geliştirdi.
