Dolar $
32.9
%-0.03 -0.01
Euro €
35.75
%-0.27 -0.09
Sterlin £
42.49
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
4170.47
%0.35 14.17
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Sanayi Salı 23 Temmuz 2024 11:01

UK CARES'TEN KARDEMİR ÇELİK'E 6 SERTİFİKA

56 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan, demir-çelik sektörünün öncü firmalarından Kardemir Çelik, UK Cares sertifikasını almaya hak kazandı.

UK Cares'ten Kardemir Çelik'e 6 Sertifika
1968 yılında Denizli’deki ilk üretim tesisi ile sektöre giriş yapıp, bugün 1700’ün üzerinde çalışanı, 6 adet üretim hattı ve uzun mamul ürün grubunda, yıllık 2,5 milyon tonun üzerinde üretim kapasitesiyle uzun çelik, profil, inşaat demiri, filmaşin ve kütük demir ürünleriyle beraber oksijen tesisleri, karbon üretim tesisleri ve rüzgâr santralleriyle son nihai ürüne kadar giden entegre bir kuruluş olan Kardemir Çelik, dünyanın en önemli bağımsız, tarafsız yapı çelikleri uygunluk değerlendirme ve sertifikalandırma kuruluşlarından UK CARES tarafından gerçekleştirilen yönetim sistemleri ve ürün sertifikasyon denetimlerini başarıyla geçerek 6 adet sertifika almaya hak kazandı.

En son teknoloji ile donatılmış olan tesislerinde ürün gamı dahilinde uluslararası standartlarda faaliyetlerine devam eden ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla Türkiye'nin en büyük 1000 firması sıralamasında her zaman ilk 100 içerisinde olup Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan, yerli ve uluslararası demir-çelik sektörünün kilit oyuncularından Kardemir Çelik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Bakırel konuya ilişkin olarak şunları kaydetti: “Kardemir Çelik olarak yıllar içinde gösterdiğimiz istikrarlı büyüme ve yatırımlarla Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşları arasında olmak son derece gurur verici. Demir-çelik sektöründe uluslararası alanda itibarlı ve tanınmış bir çelik sertifikasyon otoritesi olan UK Cares tarafından aldığımız kalite sertifikalarıyla ürünlerimizin kalitesi ve güvenirliğini tescil etmiş olduk. Kardemir Çelik olarak kalite standartlarımızı her geçen gün bir üst seviyeye çıkarmak bizler için çok değerli. Tüm çalışanlarımızla birlikte ülkemiz için çalışmaya, ekonomimize katma değer sağlamaya devam edeceğiz.”
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR