SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 30 Ekim 2022 02:33

TWİTTER'A DA NFT ENTEGRASYONU GELİYOR

Twitter, yeni bir NFT entegrasyonunu test etmeye başladığını duyurdu. Özellikle birlikte kullanıcıların platform üzerinden NFT paylaşabileceği ve pazar yerlerine yönelik bağlantıların yardımıyla alım-satım gerçekleştirebileceği görüldü.

Twitter'a da NFT entegrasyonu geliyor

NFT’ler son zamanların en çok konuşulan konularından biri. Daha önce Instagram, Facebook ve Reddit NFT özellikleri getirdiğini açıklamıştı. Şimdi de Twitter’ın böyle bir hamle üzerinde çalıştığı görüldü.

Twitter üzerinden NFT'ler paylaşılabilecek, anlaşmalı pazar yerleri yardımıyla alım-satım gerçekleştirilebilecek.

Platform, resmi hesaplarından birinden dün paylaştığı bir gönderide NFT özelliğinin test edildiğini duyurdu. Yeni entegrasyon, kullanıcıların NFT’leri uygulama üzerinden sergilemesine olanak tanıyacak. ‘NFT Tweet Tile’ olarak adlandırılan özellik, uygulama üzerinden dijital varlıkların büyük bir görsel şeklinde hem ismi hem de yaratıcısının adıyla paylaşılmasına izin veriyor. Ayrıca paylaşımda ‘Pazar Yerinde Gör’ anlamına gelen bir buton da yer alıyor. Bu da kullanıcıları bir bağlantı yoluyla pazar yerlerine ulaştırarak NFT’lerin satın alınmasını veya satılmasını sağlıyor.