SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 18 Eylül 2022 02:20

TÜRKİYE'YE GELMEDEN AKSESUARLARI GELDİ

Mcdodo, Türkiye'ye gelmeden yeni iPhone serisi için özel tasarlanan aksesuarlarıyla, başka bir heyecan daha yarattı.

Türkiye'ye gelmeden aksesuarları geldi

MagSafe Wireless Charger, 3 in 1 Wireless Şarj Standı, yüksek hızlı GaN Şarj Adaptörleri, Apple Watch Kablosuz Şarj Cihazı, MagSafe Kılıflar ve Akıllı Araç Kitleriyle; iPhone 14 ve Apple Watch 8 serisi kullanıcılarına şarj konusunda bambaşka bir deneyim yaşatacak. iPhone 14 Türkiye’ye gelmeden önce satışa sunulan aksesuarlar; teknoloji marketlerinde ve mcdodo.com.tr’de satışa sunuldu.  

 

MagSafe Powerbank

 

iPhone 13’ten sonra iPhone 14’ün de en çok tercih edilecek aksesuarı olan; 15W kablosuz şarj imkanı sunan, zarif ve ince tasarımıyla telefonunuzla bütünleşip güçlü mıknatısıyla asla ayrılmayan MagSafe Powerbank; ultra ince tasarımıyla ısınmaya karşı özel korumaya da sahip. 5.000 mAh, 10.000 mAh ve 20.000 mAh’lık seçenekleriyle kablosuz şarj imkanı sunan Mcdodo MagSafe Powerbank ayrıca POD koruması, akıllı yabancı cisim tespiti, otomatik kapanma koruması ile akıllı ve daha güvenli bir şarj fırsatı sunuyor.

En hızlı adaptör

 

Mcdodo, 100W hızlı şarj destekli GaN teknolojili adaptörler ile sadece iPhone 14 için değil, tablet ve dizüstü bilgisayarlar için de bugüne kadarki en yüksek şarj hızını sunuyor. 

iPhone 12, 13 ve 14 serisi için özel olarak üretilen ve MagSafe ile de uyumlu Wireless Şarj ünitesi ise şarj deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor. 15W Mcdodo 2 in 1 ve 3 in 1 şarj ünitesi; zarif tasarımıyla telefon, kulaklık ve saat için aynı anda kablosuz ve özgür şarj fırsatı sunuyor. Ayrıca oyundan vazgeçemeyenler için soğutuculu şarjda bulunuyor. 

Mcdodo Türkiye Genel Müdürü Mehmet Uçurum, çoğu üründe kullanıcıların yüksek kalite aksesuarları, Apple’a göre 4’te bir fiyata edinebildiklerinin altını çizdi.