Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Bankacılık Perşembe 27 Haziran 2024 11:12

TÜRKİYE FİNANS'TAN SWM MARKA ARAÇLARA ÖZEL FİNANSMAN KAMPANYASI

'Hayat Mobil, Bankan Mobil' mottosuyla çalışmalarını sürdüren Türkiye Finans, uygun finansman koşullarıyla sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için yeni bir finansman kampanyasına imza attı. Türkiye Finans müşterileri Hızlı Finansman anlaşmalı SWM marka araçlarda ise %1,99 kâr payı oranı ve 12 ay vade fırsatıyla hızlı finansmana ulaşabiliyor.

Türkiye Finans'tan SWM marka araçlara özel finansman kampanyası

Türkiye Finans’ın müşteri deneyimini geliştiren bankacılık anlayışı ve dijital bankacılıktaki öncü vizyonu doğrultusunda kullanıma sunduğu kampanya ile Hızlı Finansman anlaşmalı bayilerden SWM marka sıfır KM araçlarda avantajlı kâr payı oranı ve vade fırsatı var. Kullanılacak finansman tutarına göre SWM marka araçlarda ise %1,99 kâr payı oranı avantajı sunuluyor. 

Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz”

SWM ile başlattıkları Hızlı Taşıt Finansmanı kampanyası hakkında Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert şunları söyledi: “Türkiye Finans olarak hızlı, kesintisiz ve mükemmel müşteri deneyimi hedefiyle hizmetlerimizi sürekli dijitalleştiriyor, kurum ve markalarla yaptığımız iş birlikleriyle müşterilerimizin finansmana ulaşımını kolaylaştırmak için adımlar atıyoruz. SWM ile başlattığımız kampanya ile 0 KM araç almak isteyen müşterilerimiz artık taşıt finansmanı başvurularını şubeye gitmeden Hızlı Finansman bayisi olan SWM satış noktalarından başvurularını dakikalar içinde yapıp finansmana anında ulaşabilecek. Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya, ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmaya devam edeceğiz.”   

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR