Dolar $
34.04
%0.05 0.01
Euro €
38.06
%-0 -0
Sterlin £
44.95
%-0.45 -0.2
Çeyrek Altın
4498.42
%-0.85 -38.32
SON DAKİKA
iş bankası web
iş bankası mobil
FİNANS Çarşamba 28 Ağustos 2024 12:26

TÜRKİYE FİNANS'A BRANDON HALL'DEN 5 ÖDÜL BİRDEN

Türkiye Finans, dünya genelinde insan kaynakları yönetimi ve gelişim uygulamalarının değerlendirildiği ödül programlarından Brandon Hall Group HCM Excellence Awards 2024'ten 1 altın ve 4 bronz ödülle döndü.

Türkiye Finans'a Brandon Hall'den 5 ödül birden

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans, "Durumsal Liderlik" (SLII Deneyimi) çalışmalarıyla "En İyi Kurum Kültürü Dönüşümü" kategorisinde altın ödülün sahibi olurken "Yönetici Gelişim Programı" ve "Liderlik Gelişim Yolculuğu" çalışmaları da iki ayrı kategoride bronz ödüle layık buldu.

Dijital bankacılıktaki vizyonunu çalışanları için yürüttüğü programlara da taşıyan banka, HCM Excellence Awards'ın "Öğrenme ve Gelişim" başlığı altında "Türkiye Finans Akademi" ve "Türkiye Finans Akademi Çalışan Portalı" ile "En İyi Öğrenme Stratejisi" ve "En İyi Öğrenme Deneyimi Platformu" kategorilerinde iki bronz ödül daha kazandı.

- "Çalışanlarımızla el ele vermeye devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Züleyha Büyükyıldırım, Türkiye Finans olarak hem müşteriler hem de çalışanlar nezdinde "insan odaklı bankacılık" anlayışını iş yapış kültürünün odak noktasına koyduklarını vurguladı.

Büyükyıldırım, "Eğitim ve gelişim programlarımız, yetenek yönetimi stratejimizin temel taşlarını oluşturuyor. Çalışanlarımızın potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmayı ve onları geleceğin liderleri olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana başarılı insan kaynakları uygulamalarımız sayesinde ulusal ve uluslararası organizasyonlarda birçok ödüle layık görüldük. İnsan kaynakları alanında hayata geçirdiğimiz yenilikçi çalışmalarımızla bu yıl, Brandon Hall Group HCM Excellence Awards'ta kazandığımız 5 ödül, uluslararası arenada bu alandaki başarımızın güçlü bir teyidi oldu." ifadelerini kullandı.

Özenle hazırlanmış programların çalışanlarının performansına ve iş sonuçlarına etkisini doğrudan gördüklerini aktaran Büyükyıldırım,"Başarılarımızı 'tek ekip' ruhuyla daha da ileriye taşımak için tüm çalışanlarımızla el ele vermeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.