Dolar $
32.78
%0.17 0.05
Euro €
35.3
%0.47 0.16
Sterlin £
41.73
%-0.2 -0.08
Çeyrek Altın
3995.51
%-0.39 -15.65
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Turizm Cuma 28 Haziran 2024 15:51

TÜRKİYE, ABD BAŞKANLIK SEÇİMLERİ MÜNAZARA ARASINDA TANITILDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) yürüttüğü çalışmayla ülkemiz, ABD'de yılın en önemli olayı olarak görülen başkanlık seçimleri münazaralarında dikkat çekici bir tanıtım kampanyasıyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Türkiye, ABD Başkanlık Seçimleri Münazara Arasında Tanıtıldı

İstanbul reklamları, 27 Haziran 2024 tarihinde CNN Kanalı’nda saat 21:00’de başlayan ilk başkanlık tartışma programı sırasında yayınlandı.

Program öncesi, arası ve sonrası olmak üzere üç farklı zaman diliminde gösterilen reklam spotlarıyla Türkiye'nin eşsiz güzellikleri ve kültürel zenginlikleri tanıtıldı.

Tartışma programı arası yayınlanan ilk reklam, "Go Türkiye" sloganıyla dikkat çekti. Bu reklamlar, ABD'deki izleyicilere ek olarak CNN International üzerinden 200’den fazla ülkede de yayınlandı, böylece ülkemizin tanıtımı küresel düzeyde geniş bir kitleye ulaştı.

Türkiye'nin bu kapsamlı tanıtım kampanyası, ülkemizin turistik cazibesini ön plana çıkararak, ABD başkanlık seçimlerinin yoğun ilgi gören atmosferinde milyonlarca izleyiciye ulaşmasını sağladı.

Yıl sonuna kadar devam edecek kampanya dahilinde İstanbul dışında Türkiye'nin diğer önemli turizm destinasyonları da tanıtılacak, dijital platformlarda da gösterimler devam edecek.

TGA, ülkemizin turizm potansiyelini global düzeyde tanıtma misyonunu sürdürerek, Türkiye'nin dünya çapında bilinirliğini artırıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR