Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 26 Temmuz 2024 14:03

TÜRKBÜKÜ'NÜN GÖZDESİ GAROS

Bodrum Türkbükü'nde deniz mahsulleri denince akla ilk gelen mekânlardan biri olan Garos, yaz aylarında ünlülerin buluşma noktası olma geleneğini sürdürüyor. Garo Nişan ve Çetin Sağıroğlu'nun ortaklığında işletilen bu şirin balıkçı, açıldığı ilk günden beri misafirlerine en taze deniz ürünlerini sunmaya devam ediyor.

Türkbükü'nün gözdesi Garos

Garos'un sahipleri, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışıyor. Mekânın samimi ve sıcak atmosferi, lezzetli menüsü ile birleşince, hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelmiş durumda.

 

Garos, sadece Bodrum'un değil, tüm Türkiye'nin en popüler balıkçılarından biri olma yolunda ilerlerken, yaz boyunca ünlü simaların ve tatilcilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Misafirlerine sunduğu eşsiz lezzetler ve nezih ortamı ile Garos, Bodrum Türkbükü'nde bir klasik haline gelmiş durumda. 

 

Geçtiğimiz hafta Garos’a akşam yemeğine gelenler arasında Osman-Mihriban Müftüoğlu, Ersin-Siren Kayalar ve Burak-Öznur Yakın gibi bir çok ünlü isim vardı. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR