Dolar $
32.56
%0.04 0.01
Euro €
35.03
%-0.04 -0.01
Sterlin £
41.35
%-0 -0
Çeyrek Altın
4021.57
%0.5 19.65
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | İnşaat ve emlak Pazartesi 01 Temmuz 2024 19:41

TÜRK YTONG'A 2 ALTIN PUSULA ÖDÜLÜ

Türk Ytong, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından bu yıl 22'si düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri Yarışması'nda iki ödül almaya hak kazandı. Türk Ytong'un 60. Yılı çerçevesinde gerçekleştirilen Sarının İzi projesi "Kurumsal İletişim" ve "En İyi ve Yaratıcı Uygulama Örnekleri" kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Türk Ytong'a 2 Altın Pusula ödülü

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından, bu yıl 22'ncisi düzenlenen "Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri" yarışmasının sonuçları, 26 Haziran 2024 Çarşamba akşamı Zorlu PSM Sky Lounge'da düzenlenen törenle açıklandı. 

 

Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün ilk ödül programı ‘Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ne

20 ana 18 alt kategori olmak üzere toplam 38 kategoride 231 kurum projesi, 114 genç iletişimci projesi katıldı. Seçici jüri üyelerinin akademisyenler, fikir liderleri iletişim profesyonelleri, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, iş insanları gibi Türkiye’nin alanında uzman isimlerinden oluştuğu Altın Pusula sektörün en prestijli ödülleri arasında yer alıyor. 

 

2023 yılının en başarılı halkla ilişkiler uygulamalarının başvuruda bulunduğu 22. Altın Pusula’da, “Türk Ytong Sarının İzi” projesiyle hem “Kurumsal İletişim” hem de “En İyi ve Yaratıcı Uygulama Örnekleri” kategorilerinde ödül almaya hak kazandı. Ödülü, Türk Ytong adına Türk Ytong Genel Müdürü Tolga Öztoprak, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Saban ve Kurumsal iletişim Uzmanı Çağla Parlak aldı. 

60. yılımızı iki ödül ile taçlandırdık

Türk Ytong Genel Müdürü Tolga Öztoprak  her zaman hem Türkiye’de hem de dünyada ilklere imza atan bir marka olduklarının altını çizerek şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden  bugüne  Türk yapı sektörüne sunduğumuz çok yönlü katkılar, üstün kalitede malzeme ve hizmetler, vazgeçmediğimiz değerler bizi dünya liderliği seviyesine getirdi. Ulaştığımız üretim gücü ve potansiyelimiz ile gurur duyuyoruz. Geldiğimiz noktada Türkiye’de yenilikçi ve çağdaş yapılaşmanın öncüsü olarak kabul görüyoruz. Geride bıraktığımız 2023 yılında cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlarken Türk Ytong olarak da  60’ıncı  yılımızı kutladık. Bu çerçevede Türkiye’ye bıraktığımız izleri, sahip olduğumuz yaratıcı, yenilikçi ruhtan aldığımız ilhamı sanatla anlatmak, kutlamak için “Sarının İzi” projesini hayata geçirdik.  60. Yılımızda sektörümüzde bir ilke imza attık ve “Sarının İzi” ile Türkiye’de ürünlerimizin ulaştığı her noktada sanatı ve Ytong’un değerlerini sergilemeye başladık. Genç, başarılı, yetenekli sanatçı dostlarımızla birlikte bu yaratıcı projeye imza atmaktan, sanattan aldığımız gücü ve güzelliği şehirlere yaymaktan, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından ödüle layık görülmekten dolayı çok mutluyuz. Bu çok büyük ve anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”. 

 

2023 yılının en yaratıcı projesi Sarının İzi 

Türkiye’nin lider gazbeton üreticisi Türk Ytong, kuruluşunun 60. yılında özgün bir proje ile bir ilke daha imza atarak “Sarının İzi” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında herkesçe tanınıp sevilen sarı renkli ikonik ürün ambalajlarını başarılı genç sanatçıların dokunuşlarıyla birer sanat eserine dönüştüren Türk Ytong, nitelikli yaşam alanlarından aldığı ilhamla sanatı tüm şehirlere yaydı. Türkiye’nin en büyük açık hava sergisi olan “Sarının İzi”, yaratıcılığı şehir yaşamıyla birleştirerek Türk Ytong'un 60. yılını kent, mimarlık ve sanat ekseninde kutladı. Türkiye’nin her noktasına yayılan Sarının İzi alanında bir ilk olma özelliğini de taşıyor. Sanatçılar Burak BecerenMeltem Şahin ve Piknik Works’ün eserlerinin yer aldığı sarı Ytong ambalajları bulundukları her yeri sanatın estetiğini, yaratıcılığını şehir yaşamıyla birleştirerek renklendiriyor. İçinde birçok kültür ve sanat etkinliğini barındıran Sarının İzi projesi dört aşamadan oluşuyor. Hazırlık aşaması bir yıldan fazla süren ve farklı disiplinlerden 20 kişilik ekibin desteğiyle ilerleyen proje Türkiye Halka İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen Altın Pusula Yarışması’nda 2023 yılının  “Kurumsal İletişim” ve “En İyi ve Yaratıcı Uygulama Örnekleri” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR