SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Teknoloji Çarşamba 15 Mayıs 2024 10:24

TÜRK TELEKOM'UN GENÇLİK MARKASI SELFY İLE KAMPÜSLERDE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLIYOR

Türk Telekom'un gençlik markası Selfy, özgür ve keyifli dünyasını müzik ve sporla üniversite kampüslerine taşıyor. "Her Anın Sponsoru Selfy Kampüste" konseptiyle 16-30 Mayıs tarihleri arasında üniversitelerde; konserler, Selfy3X3 Basketbol Turnuvası, çeşitli yarışmalar ve birbirinden renkli aktiviteler düzenlenecek.

Türk Telekom'un gençlik markası Selfy ile kampüslerde festival coşkusu başlıyor

Türk Telekom’un gençlerin her anına değer katan gençlik markası Selfy, birbirinden özel etkinlikleri öğrencilerle buluşturmayı sürdürüyor. ‘Her Anın Sponsoru Selfy Kampüste’ konseptiyle düzenlenen Türk Telekom Selfy Fest’24; bu yıl 16-30 Mayıs tarihleri arasında Erzurum, Antalya, Eskişehir, Isparta ve İzmir’de gerçekleştirilecek. Festival kapsamında; Mert Demir, Fatma Turgut ve Gripin sevilen şarkılarını üniversitelilerle birlikte seslendirecek. Festivalde DJ performanslarının yanı sıra, üniversite kulüplerinin müzik grupları da ana sahnede performanslarını sergileme fırsatı yakalayacak. 

 

Gençler Selfy Fest’te her anın tadını çıkaracak

Yüz binlerce öğrencinin katılacağı Selfy Fest’24, konserler, basketbol müsabakaları, oyun turnuvaları, sürpriz hediyeli yarışmalar ve birbirinden heyecanlı aktivitelere sahne olacak. Üniversite kampüslerinde gün boyu sürecek etkinliklerle gençler, her anın keyfini doyasıya çıkaracak. 

 

Üniversitelerin en iyi basketbolcuları Selfy3X3’te sahne alacak

Selfy Fest’24’te; Türkiye Basketbol Federasyonu’nun katkılarıyla ‘Selfy3X3’ Basketbol Turnuvası gerçekleştirilecek. Üçer kişiden oluşan takımlar tek pota konseptinde maç yapacak; üniversitelerinde birinci olan takımlar ve en iyi ikinciler 30 Mayıs’ta İzmir Ege Üniversitesi’nde düzenlenecek büyük finalde mücadele edecek.