SON DAKİKA
Eğitim Çarşamba 04 Eylül 2024 13:55

TÜRK TELEKOM'DAN OKULA DÖNÜŞ KAMPANYASI

Türk Telekom, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde, çeşitli ürünlerde indirim ve taksitli ödeme seçenekleri içeren okula dönüş kampanyasını tüm satış kanallarında başlattı.

Türk Telekom'dan okula dönüş kampanyası

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, insan odaklı yaklaşımıyla müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor.

Markalarla güçlü işbirlikleri yapan Türk Telekom'un 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde başlattığı okula dönüş kampanyası kapsamında kullanıcılar, akıllı çocuk saati, tablet ve bluetooth kulaklık gibi birçok cihaz ve ürüne çeşitli avantajlarla sahip olabiliyor.

23 Eylül'e kadar devam eden kampanyada kullanıcılar; "TCL Tab 10L Gen2 3/32 GB" tablete 1200 lira indirimle sahip olabiliyor. "Inteya Hiwatch Pro" akıllı saat alana "Inteya HiGo ENC 2" kulaklık, yüzde 50 indirimli ve 12 ay taksit imkanıyla sunuluyor. Kullanıcılar, "TCL MT 42" akıllı çocuk saatine, "Huawei Freebuds SE 2" bluetooth kulaklığa ve "Samsung Galaxy Tab A9+" tablete ise peşin fiyatına 6 taksit fırsatı ile ulaşabiliyor.

- "Müşteri ihtiyaçlarına odaklandık"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Osman Çolak, müşterilerin farklı alanlardaki teknoloji gereksinimlerine yönelik çözümler sunduklarını belirtti.

Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak zengin ürün gamı ve tekliflerle müşteri ihtiyaçlarına odaklandıklarını aktaran Çolak, "Tüm kanallarımızda müşterilerimizin en iyi deneyimi yaşayabilmelerini amaçlarken, ayrıcalıklı ve avantajlı tekliflerle onların yanında oluyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde de tablet, kulaklık, akıllı çocuk saati gibi birçok farklı alanda öğrencilerimizin ve velilerin ihtiyaçlarına yönelik avantajlar sunuyoruz." ifadelerini kullandı.