Dolar $
32.84
%0.04 0.01
Euro €
35.59
%0.01 0
Sterlin £
42.46
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
4147.4
%0 0
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Teknoloji Salı 23 Temmuz 2024 10:58

TÜRK TELEKOM PRİME'LILAR PRİME AYRICALIKLARINDAN AİLECE YARARLANMANIN KEYFİNİ YAŞIYOR

Türk Telekom Prime; müşterilerine özel, hizmet ayrıcalıkları ‎ve yeni kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor.‎ Türk Telekom Prime, aileler ve aile gibi hissedenler için hayata geçirdiği Ailece Prime ‎Düşün Tarifeleriyle, müşterilerine bol GB ve dakika sunuyor. İhtiyaçların tek fatura ile ‎yönetilmesine imkân tanıyan bu tarifelere katılan müşteriler, Espressolab, Atatürk Kültür Merkezi, İspark, Migros gibi markalarda çeşitli ayrıcalıklara sahip olabiliyor. Ailece Prime Düşün Tarifeleri; faturasızdan faturalıya geçen, yeni hat satın alan veya numarasını taşıyan Türk Telekomluları Prime'ın ayrıcalıklı dünyasına davet ediyor.

Türk Telekom Prime'lılar Prime Ayrıcalıklarından Ailece Yararlanmanın Keyfini Yaşıyor

Türk Telekom’un ayrıcalıklar sağlayan markası Prime, içeriği yeni marka ortaklıkları ve farklı ihtiyaçlara cevap veren tarifeleri ile ‎günden güne zenginleştirmeye devam ediyor. Müşterilerine pek çok alanda ayrıcalıklı dünyanın kapılarını aralayan Türk Telekom, Ailece Prime Düşün‎ ‎Tarifelerini hayata geçirerek aile fertlerinin de ayrıcalıklarla tanışmasını sağlıyor. Ailece Prime Düşün Tarifeleri sayesinde aileler ve kendini aile gibi hisseden gruplar farklı tarife içeriği ihtiyaçlarını tek tarife ve fatura ile yönetilebilecekler. Tarifeye özel kurulan aile veya grupta fatura sahibi dışında en fazla 4 kişi belirli bir ücret karşılığında yer alabilecek.

 

İçeriği 100 GB’a varan avantajlı “Ailece Prime Düşün Tarifeleri”

 

Ailece Prime ‎Düşün Tarife portföyünde yer alan Ailece Prime ‎Düşün 30GB, Ailece Prime ‎Düşün 50GB ve Ailece Prime ‎Düşün 100GB Tarifeleri 30GB, 50GB ve 100GB internet faydası içeriyor. ‎Tarifeler içerisinde 5000 dakika, ‎1000‎ SMS kullanım hakkı bulunurken, grup içi sınırsız konuşma hakkı da yer alıyor.  Ailece Prime Düşün Tarifesi içerisinde ortak internet, dakika, SMS kullanımı, sınırsız Whatsapp mesajlaşması, Türk Telekom e-dergi gibi haklar da yer alıyor. Bunun yanı sıra tarifelere numara taşıma yolu ile gelen evde internet müşterilerine ve yeni hat tesisi yolu ile gelen müşterilere, tarifelerine taahhüt vermeleri durumunda ek %15 indirim avantajı veriliyor.

Ailece Prime Düşün Ayrıcalıklı Yaşa!

Ailece Prime Düşünenler, seyahatten yeme-içmeye, kişisel gelişimden giyime, araç kiralamadan ücretsiz otoparka kadar çok sayıda sektörde Türk Telekom Prime’ın benzersiz ayrıcalıklarından yararlanıyor. Türk Telekom Prime müşterileri çarşamba günleri Biletix’den 500 TL’ye kadar aldıkları tüm biletlerde %30 indirim, seçili AKM etkinliklerinde %50 indirimli bilet alma hakkı, Migros’ta 1000 TL ve üzeri alışverişte 200 Money hediye ile Türk Telekom Prime’lı olmanın ayrıcalığını hayatın her anında yaşıyor. Bunların yanı sıra Türk Telekom Prime’lılar İSPARK otoparklarında her ay ücretsiz 2 kez park hakkı ve Türkiye’deki tüm Espressolab mağazalarında her hafta bir hediye kahve ayrıcalığını da elde ediyor. Türk Telekom Prime’ın hayatın her anına dokunan benzersiz ayrıcalıkları “Ailece Prime Düşünenler”i bekliyor.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR