Dolar $
32.98
%0.42 0.13
Euro €
35.32
%0.18 0.06
Sterlin £
41.73
%0.18 0.07
Çeyrek Altın
4000.57
%-0.04 -1.65
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Teknoloji Pazartesi 24 Haziran 2024 17:18

TÜRK MÜHENDİSLERİN GELİŞTİRDİĞİ SOLİDBOOSTER İLE VERİ TABANI OPTİMİZASYONU ARTIK ÇOK KOLAY

Bilişim sektörüne ve iş dünyasındaki dijital dönüşüme liderlik eden Doğuş Teknoloji, aynı zamanda yenilikçi Ar-Ge vizyonuyla da önemli değerler ortaya koymaya devam ediyor. Mühendislik gücüyle çok sayıda işlevsel yerli yazılım ürünü geliştiren Doğuş Teknoloji'nin imzasını taşıyan veri tabanı optimizasyonu uygulaması Solidbooster, dijitalleşme süreçlerinde şirketlere proaktif bir çözüm sağlıyor.

Türk Mühendislerin Geliştirdiği Solidbooster ile Veri Tabanı Optimizasyonu Artık Çok Kolay

              

Özellikle bankacılık, sigortacılık sektörü gibi büyük veri tabanı sunucusu envanteri yönetimini sağlayan sektörlerde kritik öneme sahip olan veri tabanı optimizasyonu konusunda yenilikçi bir bakış açısı koyan Solidbooster, hedeflenen verimle kullanılamayan veri tabanı sunucularını optimize etmek amacıyla önerilerde bulunarak adeta bir veri tabanı danışmanı gibi etkin bir rol üstleniyor. Teknoloji ekiplerinin dijital yakalı yeni çalışma arkadaşı olmaya hazırlanan Solidbooster, farklı veri tabanı sunucularını tek ekranda yönetebilme, optimum kaynak kullanımı önerilerinde bulunma, disk durumlarının anlık takibini yapma, veri tabanı kullanıcı yönetimi ve sunucu kapasite takibi yapma gibi dikkat çeken özelliklere sahip.

 

Veri tabanı optimizasyonunda yüksek verimlilik ve sürdürülebilirlik 

 

Solidbooster, çeşitli veri tabanı sunucularını etkili bir şekilde izlemenizi sağlarken, çoklu türdeki veri tabanı envanterinizi takip edebilme yeteneğiyle kaynaklarınızı verimli bir şekilde yönetmek için gerekli desteği sunuyor. Verilerinizi analiz etmek için makine öğrenimi algoritmalarını kullanan uygulama, değerli kaynak optimizasyonu önerileri sunarken, sunucu kaynaklarınızı en iyi şekilde kullanmanızı ve maliyetleri azaltmanızı sağlıyor.

 

Doğuş Teknoloji, Teknoloji Operasyonları ve Siber Güvenlikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eray Gözener, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Doğuş Teknoloji, bilişim sektörüne danışmanlık ve proje yönetim gücüyle liderlik ederken yenilikçi Ar-Ge vizyonuyla da sektöre işlevsel yazılım çözümleri kazandırmayı sürdürüyor. Bu noktada önemli bir bilgi birikimine ve mühendislik gücüne sahibiz. Doğuş Teknoloji’nin imzasını taşıyan yeni uygulamamız Solidbooster, veri tabanı optimizasyonu alanında şirketlere proaktif bir çözüm sağlıyor. Potansiyel veri tabanı sorunları hakkında erken uyarılar sunma yeteneği ile dikkat çeken bu uygulama, ekranlar üzerinden sunucuların durumlarını anlık olarak takip etmenize imkân tanıyor ve hata veya risk durumunda sizi uyararak önerilerde bulunmayı da ihmal etmiyor. Sürdürülebilirlik konusunun iş dünyasında çok önemsendiği de düşünüldüğünde Solidbooster, sağlayacağı kaynak optimizasyonları özellikle çevresel sürdürülebilirlik alanında şirketlere katkı sağlıyor”. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR