Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | SAĞLIK Cuma 19 Temmuz 2024 13:09

TÜRK KANSER DERNEĞİ'NDEN DESTEK ÇAĞRISI

Türk Kanser Derneği, kanserle mücadelede sunduğu geniş hizmet yelpazesi ile Türkiye genelindeki kanser hastalarına umut olmaya devam ediyor. Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezleri ile hastaların konforlu bir ortamda tedavi görmelerini sağlayan dernek, erken tanı ve tarama hizmetleriyle de binlerce kişinin hayatını kurtarmayı hedefliyor. Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, erken teşhis, doğru tedavi yöntemleri ile yaşam kalitesini artırmanın büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, kanserle mücadelede güçlü olabilmemiz için desteğe ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Türk Kanser Derneği'nden destek çağrısı

Kanser konusunda erken teşhis, tarama ve tedaviye kadar gerekli tüm bilgilere ulaşarak, dünyadaki gelişmeleri takip eden Türk Kanser Derneği, toplumda kanser farkındalığını artırmak ve kanser hastalarına gereken tüm bilgi ve desteği sağlamak için onkoloji ve uzman hekim kadrolarıyla maddi ve manevi çalışmalarını sürdürüyor. Dernek alanında uzman kadrosuyla kanser hastalığı ile ilgili tüm konularda dünya çapında bilgi ve gelişim merkezi olma vizyonu ile hareket ederek, ulusal kanser bilincinin oluşturulması için öncü kuruluşlardan biri olarak hep birlikte yeni adımlar atıyor.

 

Kanser Hastalarına Geniş Kapsamlı Destek Hizmetleri Sunuluyor

Türk Kanser Derneği, kanserle mücadele eden hastalar ve yakınları için çeşitli destekler sunan kapsamlı hizmetlerini sürdürüyor. Dernek, Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezleri aracılığıyla modern tesislerde konaklama imkânı sağlarken, erken tanı ve tarama hizmetleriyle kanser riskini azaltmaya yönelik bilinçlendirme çalışmalarını önceliklendiriyor. Tedavi süreçlerinde ise rehberlik hizmetleri ile hastalara doğru tedavi planları oluşturmalarında profesyonel destek sunuluyor. Ayrıca, hastaların tedavi kararları öncesinde ikinci görüş alma imkânı da sağlanarak daha bilinçli kararlar almaları destekleniyor.

Beslenme danışmanlığı ve psikoloji destek hizmetleri ile hastaların sağlık ve ruhsal ihtiyaçları da göz önünde bulunduruluyor. Dernek, ekonomik zorluklarla mücadele eden hastalar için maddi ve ayni yardım desteği sağlayarak tedavi süreçlerini kolaylaştırıyor. Genetik testler aracılığıyla ise bireylerin genetik yatkınlık ve kanser riskini belirlemelerine olanak tanıyarak önceden tedbir almalarını teşvik ediyor.

Hep Birlikte Adım Atma Çağrısı

Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, "Kanserle mücadelede erken teşhis, doğru tedavi ve yaşam kalitesini artırmak büyük önem taşımaktadır. Derneğimiz, beslenme danışmanlığından psikolojik destek hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunarak, kanserle mücadelede hastalarımıza ve ailelerine destek olmayı sürdürmektedir. Bu hizmetleri sağlayabilmemiz için toplumun desteğine ihtiyacımız var. Bağışlarınız, kanser hastalarının tedavi süreçlerinde maddi sıkıntılarını azaltacak ve yaşamlarını kolaylaştıracak destekler sağlamamıza yardımcı olacaktır. Her bağış, birinin hayatında büyük bir fark yaratabilir. Türk Kanser Derneği olarak, kanserle mücadelede güçlü olabilmemiz için sizin desteğinize ihtiyacımız var.Kansere karşı birlikte güçlü olalım. Türk Kanser Derneği'ne yapacağınız bağışlarla, kanserle savaşan her bireyin yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz” mesajını verdi.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR