SON DAKİKA
Turizm Pazar 02 Mart 2025 02:52

TÜRK İMZASIYLA ORTA ASYA'DA BİR İLK

Kırgızistan'ın konaklama sektörüne yön verecek olan Wyndham Bishkek Residence, Marq Group öncülüğünde, N Group ve Wyndham Hotels & Resorts iş birliğiyle hayata geçiriliyor.

Türk imzasıyla Orta Asya'da bir ilk

Orta Asya’nın ilk Service Apartments projesi olarak öne çıkan bu yatırım, konfor, prestij ve yüksek yatırım potansiyelini bir araya getiriyor.

Proje, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıya N Group Genel Müdürü Ruslan Isakov, Wyndham CIS Direktörü Sergey Egorov ve Marq Group Başkanı Emrah Dalkaya katıldı. Yetkililer, projenin Kırgızistan’ın konaklama sektörüne ve yatırımcılarına sağlayacağı avantajları değerlendirdi.

Projenin satış ve pazarlama süreçlerini yönetecek Marq Group Başkanı Emrah Dalkaya, Wyndham Bishkek Residence’ın yatırımcılarına sunduğu avantajlara dikkat çekerek, projeye öncülük yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dalkaya, 9 katlı ve 120 odalı olarak inşa edilecek yapının 2027 sonunda tamamlanacağını belirtti. Projenin suit oda seçenekleriyle otel hizmetleri ve ev konforunu birleştiren bir işletme modeli sunacağını vurguladı.

“Bugün burada sadece bir otel yatırımından değil, yepyeni bir konaklama modelinden bahsediyoruz” diyen Dalkaya, Service Apartments modelinin dünyada hızla büyüyen bir trend olduğunu belirtti. Wyndham’ın küresel gücüyle birleşen bu modelin yüksek getiri sağlayan benzersiz bir yatırım fırsatı sunduğunu ifade etti.

Ayrıca Wyndham Bishkek Residence yatırımcılarının Wyndham Owner Card sahibi olacağını duyurdu. Bu kart sayesinde yatırımcılar, dünya genelindeki 9.000’den fazla otelde özel indirimlerden ve VIP hizmetlerden yararlanabilecek.

N Group Genel Müdürü Ruslan Isakov, Kırgızistan’ın büyüyen ekonomisi ve artan konaklama ihtiyacına dikkat çekerek, uluslararası yatırımcılar için cazip bir merkez haline geldiğini söyledi.

“İş dünyasının gelişimi ve artan turist sayısı, kaliteli konaklama ihtiyacını artırıyor. Wyndham Bishkek Residence, bu ihtiyaca yenilikçi ve sürdürülebilir bir çözüm sunacak” diyen Isakov, projenin yalnızca bir konaklama tesisi değil, güçlü bir yatırım fırsatı sunduğunu belirtti.

Ayrıca, N Group ve Wyndham ortaklığında Issık Göl’de ikinci büyük bir projenin geliştirileceğini açıkladı. Bu yatırımın Kırgızistan turizmine yeni bir soluk getireceğini belirten Isakov, yenilikçi konseptiyle dikkat çekeceğini ifade etti.

“N Group’un büyüme stratejileri ve yatırımcı dostu iş modelleri ile geliştirdiği bu projeler, bölgesel ekonomiye önemli katkılar sağlayacak” dedi.

WYNDHAM’IN KÜRESEL GÜCÜ KIRGIZİSTAN’DA

Wyndham Hotels & Resorts’un CIS Bölge Direktörü Sergey Egorov, Wyndham Bishkek Residence’in küresel markanın Kırgızistan’daki ilk Service Apartments projesi olduğunu vurguladı.

“Wyndham olarak 95’ten fazla ülkede 9.000’den fazla otelimizle konaklama sektörüne yön veriyoruz. Şimdi ise Kırgızistan’a, otel hizmetleri ile ev konforunu bir araya getiren bu yenilikçi konsepti getiriyoruz” diyen Egorov, Bişkek’te uluslararası standartlara sahip bir işletme modeli hayata geçirileceğini ifade etti.

“Wyndham’ın denetiminde, yüksek hizmet kalitesi ve profesyonel işletme yönetimiyle yatırımcılarına güvenli ve sürdürülebilir bir model sunacak” dedi. Projenin tüm satış ve pazarlama süreçlerini Marq Group’un yöneteceğini belirtti.

Wyndham Hotels & Resorts ve N Group iş birliği, Kırgızistan turizm sektöründe çığır açan projelere imza atmaya devam ediyor. Bişkek’teki Service Apartments modelinin ardından Issık Göl’de Kırgızistan’ın en prestijli turizm yatırımı başlatılacak.


ABONE OL