Dolar $
32.89
%0.16 0.05
Euro €
35.29
%0.47 0.16
Sterlin £
41.66
%0.17 0.07
Çeyrek Altın
4031.71
%0.45 17.98
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Cuma 14 Haziran 2024 19:00

TÜM SUZUKİ MODELLERİ HAZİRAN AYINA ÖZEL SIFIR FAİZ AVANTAJIYLA

Suzuki; Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny modellerinde haziran ayına özel kredi ve takas desteği avantajları sunuyor.

Tüm Suzuki modelleri haziran ayına özel sıfır faiz avantajıyla

Suzuki, haziran ayına özel Swift Hibrit’i satın almak isteyenlere sıfır faizli 150 bin TL kredi veya 100 bin TL takas desteği imkanları sunuyor. 4x4 B-SUV segmentinin  öncü modeli Suzuki S-Cross Hibrit modelinde ise kullanıcılar haziran ayı boyunca sıfır faizli 200 bin TL kredi veya 170 bin TL’ye varan takas desteğinden faydalanabilecek.

Yine aynı segmentin rakipsiz modeli Vitara Hibrit’te 200 bin TL için sıfır faizli kredi veya 150 bin TL’lik takas desteği imkanları sunuluyor. Marka, üstün arazi sürüşü yeteneklerine sahip Jimny modelinde sıfır faizli 200 bin TL kredi veya 170 bin TL takas desteğini devreye aldı. Tüm bu avantajların yanı sıra Suzuki, tüm modellerinde Garantim ON’da programıyla 10 yıla varan garanti imkanı sağlıyor.

Yıllardır sağlam ve dayanıklı modelleriyle öne çıkan, üstün yol tutuş ve konforu güvenlik ile birleştiren Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için haziran ayına özel, yılın ayrıcalıklı satın alma seçeneklerini devreye aldı. Suzuki, haziran ayı boyunca üstün Japon teknolojisine sahip modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları sunuyor. Bu kapsamda zengin donanım özelliklerinin yanında düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan Swift Hibrit, sıfır faizli kredi  veya 100 bin TL takas desteği ile yeni sahiplerini bekliyor. Aynı zamanda 2023 model Swift Hibrit, peşin alıma özel; cazip başlangıç fiyatlarıyla kullanıcılarıyla buluşuyor.

Güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, Akıllı Hibrit teknolojisine sahip motor sistemini, yakıt verimliliği, yüksek performans, AllGrip 4x4 çekiş sistemi ve en güncel güvenlik donanımlarıyla bir arada sunan Suzuki S-Cross Hibrit ise 170 bin TL’ye varan takas desteği veya sıfır faizli 200 bin TL kredi avantajıyla yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor.

AllGrip 4x4 veya 4x2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart olarak sunulan üstün güvenlik donanımlarıyla segmentinde öncü Suzuki Vitara Hibrit, ay boyunca sıfır faizli 200 bin TL kredi veya 150 bin TL takas desteği fırsatıyla SUV sevenleri bekliyor. Ayrıca haziran ayı boyunca 2024 model Vitara Hibrit, 1 milyon 408 bin TL’den başlayan takas destekli fiyatlarla satın alınabilecek.

AllGrip teknolojisine sahip 4x4 özelliğiyle ön plana çıkan, doğada olduğu kadar şehir içinde de üstün sürüş yetenekleriyle kendinden her zaman söz ettiren, Jimny modeline ise sıfır faizli 200 bin TL kredi veya 170 bin TL’ye kadar takas desteği imkanıyla sahip olunabiliyor. Haziran ayında 2023 model Jimny satın almak isteyen kullanıcılar için takas destekli tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 1 milyon 588 bin TL olarak belirlendi.

Suzuki modellerinin tamamında, “Suzuki’den Garantim ON”da avantajları da sunuluyor. Sıfır kilometre olarak satın alınan Suzuki modellerinde sunulan 3 yıllık temel üretici garantisi süresinin bitiminden itibaren “Suzuki’den Garantim ON’da” kapsamında kullanıcılar, periyodik bakım için yetkili servislere geldikleri sürece 10 yaş veya 180 bin kilometreye kadar bu programdan ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR