Dolar $
33.69
%0.14 0.05
Euro €
37.15
%0.43 0.16
Sterlin £
43.7
%0.66 0.29
Çeyrek Altın
4450.19
%2.23 95.69
SON DAKİKA
Otomotiv Cuma 16 Ağustos 2024 14:06

TÜM AİLENİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYAN ÇOK YÖNLÜ SUV

Chery'nin yenilenen SUV model ailesinin vazgeçilmez parçası olan TIGGO 7 Pro Max, dinamik bir SUV isteyen kullanıcıların gözdesi olduğu gibi aynı zamanda pratiklik ve çok yönlülük arayan kullanıcıların da vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılayan çok yönlü SUV

Sürekli değişen otomotiv dünyasında kullanıcıların ihtiyaçları da değişiyor. Dinamik, sürüş keyfi yüksek ve gelişmiş bilgi-eğlence sistemleriyle sınıfının en gelişmiş teknolojilerini pratiklik ve çok yönlülük ile bir arada sunan Chery TIGGO 7 Pro Max, pazara sunulduğu ilk andan itibaren Türk kullanıcıların gözdesi olmayı başardı. Sürüş heyecanını aile konforuyla bir arada sunan TIGGO 7 Pro Max, şık bir görünüm, yüksek performans ve ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için düşünülmüş akıllı teknolojileriyle her yolculuğu keyifli ve sorunsuz hale getirerek bu dengeyi somutlaştırıyor. Pasif Giriş Pasif Marş (PEP) sistemiyle donatılan TIGGO 7 Pro Max, en gelişmiş güvenlik donanımlarını sunuyor ve hareket ettiğinde kapıları otomatik kilitleyen, durduğunda ise kilidi otomatik açan akıllı özellikler ile araç güvenliğini artırarak aileyle yapılan yolculuklar için ek güvenlik sağlıyor.

Sadece sürüş keyfinde değil, teknolojide de ayrıcalık!

Chery TIGGO 7 Pro Max'in kabini en gelişmiş teknolojileri sürücünün hizmetine sunuyor. Araç, sürücülerin basit sesli komutlarla çeşitli özellikleri yönetmesini sağlayan yapay zekâ sesli komut sistemine sahip. Bu akıllı teknoloji, konfor ve güvenliği artırmasının yanı sıra sürüş keyfini çok daha pratik bir hale getiriyor. Sürücünün gövdesini arkadan tamamen saran koltuklar ve bel destek sistemi, uzun yolculuklarda sürücüye fazlasıyla yardımcı olarak yorgunluğu kayda değer biçimde azaltıyor. Elektrikli ve hafızalı koltuklar, araca her binişte manuel müdahaleye gerek kalmadan otomatik ayarlanabiliyor. Böylece sadece en gelişmiş teknolojiler değil, aynı zamanda günlük hayatta en çok işe yarayan pratik özellikler de TIGGO 7 Pro Max’in premium algısını yükselterek, sınıfının en donanımlı aracı olmasını sağlıyor. TIGGO 7 Pro Max, aileyle yapılan uzun yolculuklarda sürücünün yorgunluğunu azaltan ve yolculuğu çok daha konforlu hale getiren Adaptif Hız Kontrol (ACC) sistemiyle öne çıkıyor. Göz Hizası Gösterge Paneli (HUD), sürücünün başka bir yere bakmaya gerek duymadan temel sürüş bilgilerini görmesini sağlayarak sürüş konforunu artırıyor. Bununla birlikte 540 derecelik holografik kamera sistemi, kapsamlı bir görüş imkânı yaratarak park etmeyi daha kolay ve efektif hale getiriyor. TIGGO 7 Pro Max’in en başarılı aile SUV’larından biri olmasını sağlayan bu özellikler ister kısa ister uzun mesafe olsun bütün yolculukları tüm aile üyeleri için konforlu ve eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. 

TIGGO 7 Pro Max her aile üyesi için maksimum konfor, maksimum teknoloji sunuyor

TIGGO 7 Pro Max yalnızca sürücünün değil, ailedeki her bireyin konforuna odaklanıyor. Gerek ön gerekse arkadaki yolcular için geniş bir alan sağlayan ferah ve konforlu iç mekân, en gelişmiş teknolojileri ailedeki her bir birey için sunuyor. Büyük panoramik açılır tavan geniş bir görüş alanı sunuyor ve kabini aydınlatıyor. TIGGO 7 Pro Max, gerek uzun tatiller gerek günlük alışverişler için aileyle yapılan tüm yolculuklarda ihtiyaç duyulan tüm gereksinimleri karşılayan büyük bir bagaja sahip; elektrikli bagaj kapağı bagajın daha rahat yüklenmesini sağlayarak konfor unsurunu artırmaya yardımcı oluyor. Çift bölgeli klima kontrolü, ön ve arkadaki yolcuların sıcaklığı kendilerine göre ayarlamalarına imkân tanıyarak herkes için maksimum konfor getiriyor. Yüksek ses kalitesiyle her yolculukta canlı performans hissi veren sekiz adet Sony hoparlör ise seyahat anılarını canlı tutmak için TIGGO 7 Pro Max’in iç mekânında yer alıyor. Tercihlerinize göre ayarlanan 64 renkli ambiyans aydınlatma sistemi, benzersiz bir atmosfer yaratıyor ve her yolculuğa ekstra keyif katıyor. NVH'yi (Gürültü, Titreşim ve Sertlik) azaltan sessiz kabin, yüksek hızlarda bile sessiz ve dış dünyadan izole bir ortam yaratıyor. Böylece yol gürültüsü nedeniyle oluşan yol yorgunluğu da en aza indirilmiş oluyor. PEPS (Pasif Giriş Pasif Marş) sistemi, araç hareket ettiğinde kapıları otomatik kilitleyip durduğunda ise otomatik açarak güvenliği artırıyor ve aileyle yapılan yolculuklarda daha fazla gönül rahatlığı sağlıyor.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250