Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Sigorta Çarşamba 08 Mayıs 2024 14:00

TRİVE SİGORTA VE EĞİTİM GÜCÜ SENDİKASI GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

Türkiye'nin finansal hizmetler sektöründe öncü kuruluşlarından Trive Yatırım'ın iştiraki olan Trive Sigorta, eğitim emekçilerinin sesi Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası ile önemli bir iş birliğine imza atıyor.

Trive Sigorta ve Eğitim Gücü Sendikası güçlerini birleştirdi

Türkiye'nin finansal hizmetler sektöründe öncü kuruluşlarından Trive Yatırım'ın iştiraki olan Trive Sigorta, eğitim emekçilerinin sesi Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası ile önemli bir iş birliğine imza atıyor. İşbirliği kapsamda, Trive Sigorta çeşitli sigorta ürünlerinde indirimler, özel fiyatlar ve ayrıcalıklar sağlarken ek olarak sendika üyelerine 1 yıllık grup Ferdi Kaza Sigortası hediye ediyor. Trive Yatırım ise sendika üyelerinin yatırım hesaplarından hesap işletim ücreti almayacak.

Trive Sigorta ve Eğitim Gücü Sendikası arasındaki iş birliği kazalara, hastalıklara ve maddi kayıplara karşı eğitimcilere geniş sigorta seçenekleriyle koruma sağlarken, Trive Yatırım'ın sunduğu sıfır komisyonlu yatırım hesapları da eğitimcilerin birikimlerini değerlendirmelerine imkan tanıyor.

Finansal güvenliği artıran iş birliği

Açıklamada ilk sözü alan Trive Sigorta Genel Müdürü İbrahim Çolduk, iş birliğinin önemini şu sözlerle vurguladı; "Öğretmenlerimiz, geleceğimizin şekillenmesinde en büyük rolü üstlenen toplumumuzun en değerli hazineleridir. Öğrencilerin hayatına dokunmakla kalmayıp, onları geleceğe hazırlayan, onlara ilham veren ve değer katan kişiler olarak toplumun temellerini sağlamlaştırmaktalar. Onların emeklerini ve fedakarlıklarını takdir ediyor, her zaman yanlarında olmak istiyoruz. Bu iş birliği ile öğretmenlerimize sigorta ürünlerinde özel avantajlar sunarak, kendilerini güvende hissetmelerini hedefliyoruz.”

Finansal okur yazarlığına katkı

Trive Türkiye Finansal Hizmetler Grup Başkanı Hakan Kocaman ise iş birliğinin finansal okur-yazarlığa da katkı sağlayacağını belirtti ve eğitimde olduğu gibi finansal alanda da bilinçli olmanın, geleceğe güvenle bakabilmek için önemli olduğuna değindi. Kocaman, “Bu iş birliği ile öğretmenlerimizin finansal okur yazarlıklarını geliştirmelerine ve bilinçli bir şekilde yatırımlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak istiyoruz." dedi. Sıfır komisyon iş modeli ile yatırımcılarına komisyonsuz yatırım imkanı sunduklarını ifade eden Kocaman Eğitim Gücü Sen’e üye öğretmenlerden ayrıca hesap işletim ücreti de alınmayacağını ekledi.

Eğitim Gücü Sen adına konuşan Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Genel Başkanı Oğuz Özat ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akdağ ise iş birliği ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler. Akdağ konuşmasında; "Trive Sigorta ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, sendika üyeleri için büyük bir kazanımdır. Öğretmenlerimizin sigorta ve finansal ihtiyaçlarını karşılamaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik bu adım, sendikamızın üyelerine verdiği önemin bir göstergesidir." dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR