Dolar $
32.19
%-0.06 -0.02
Euro €
35.06
%0.34 0.12
Sterlin £
41.23
%0.33 0.13
Çeyrek Altın
3946.85
%0.24 9.43
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SPOR Pazartesi 20 Mayıs 2024 16:00

TRENDYOL'UN SPOR HEYECANINI PARKLARA TAŞIDIĞI SERİDE; MİLLİLERİ 10 BİN KİŞİ İZLEDİ

Dünyanın 1 numarası, son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, üç etap ve final haftasından oluşan Voleybol Milletler Ligi'nin ilk haftasında oynadığı 4 karşılaşmadan ikisini kazanarak serinin Antalya ayağını başarıyla tamamladı. Toplamda 10 bini aşkın sporsever, 15-19 Mayıs arasında oynanan maçları Trendyol sponsorluğunda Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan dev ekranda ücretsiz olarak izledi.

Trendyol'un spor heyecanını parklara taşıdığı seride; millileri 10 bin kişi izledi

Dünyanın 1 numarası, son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı, üç etap ve final haftasından oluşan Voleybol Milletler Ligi’nin ilk haftasında oynadığı 4 karşılaşmadan ikisini kazanarak serinin Antalya ayağını başarıyla tamamladı. Toplamda 10 bini aşkın sporsever, 15-19 Mayıs arasında oynanan maçları Trendyol sponsorluğunda Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda kurulan dev ekranda ücretsiz olarak izledi. 

Trendyol’un “Milliler Dev Ekranda, Taraftar Parkta” sloganıyla İstanbul’un kalbinde düzenlediği dev ekran etkinlikleri serisinde, Voleybol Milletler Ligi (VNL) - Antalya ayağı karşılaşmaları, sporseverlerden büyük ilgi gördü. 15-19 Mayıs tarihleri arasında oynanan maçlarda Filenin Sultanları’nın Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa karşısında verdiği zorlu mücadele, Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nın muhteşem atmosferinde 10 bin kişi tarafından coşkuyla izlendi.

İlkin’in smaçları, Vargas’ın servisleriyle parkta heyecan doruğa çıkarken maç boyunca tek yürek olan izleyiciler sporun keyfini hep birlikte yaşama fırsatı buldu. 

Bu yaz spor takvimi çok renkli  

Türk sporuna ve sporcusuna büyük destek veren Trendyol, bu yaz spor takvimini daha da renklendiriyor. VNL’in ardından; 14 Haziran-14 Temmuz arasında UEFA EURO 2024™ Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ve 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda millilerimizin sahada olduğu her müsabaka, Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda, dev ekranda, hep birlikte izlenecek.   

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Türk sporuna olan bağlılığını yıl boyunca sürdürdüğü sponsorluklar ve verdiği desteklerle ortaya koyuyor. Süper Lig ve 1. Lig isim sponsoru olmasının yanında Trendyol, Türkiye Voleybol Milli Takımları ana sponsorluğunu, A Milli Futbol Milli Takımları ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) ise resmi sponsorluğunu üstleniyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR