Dolar $
33.58
%0.01 0
Euro €
36.71
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%-0 -0
Çeyrek Altın
4291.65
%0.16 6.81
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 10 Ağustos 2024 02:49

TRENDYOL, ŞANZELİZE'YE DAMGASINI VURDU

Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin resmi "E-Ticaret Hizmetleri Partneri" Trendyol, Paris 2024 Oyunları kapsamında, modanın merkezi olan Paris'in en ünlü caddesi Şanzelize'de (Champs-Élysées) özel bir etkinliğe imza attı. Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin tek Türk partneri Trendyol, Paris 2024 kapsamında modanın kalbi Şanzelize Caddesi'nde özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

Trendyol, Şanzelize'ye damgasını vurdu

Etkinlikte sahne alan performans sanatçısı Ekin Bernay’ın, Trendyol’un 14 yıllık hikayesi ve Olimpiyatlardan ilham alınarak hazırlanan gösterisi izleyicilerden büyük beğeni topladı. Etkinliğe Leonie Hanne, Buse Terim, Burcu Esmersoy, Cemal Can Canseven’in de aralarında bulunduğu birçok ünlü isim katıldı. 

Trendyol’un gerçekleştirdiği etkinlikte sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Ekin Bernay, gösteri hakkında şunları söyledi: “Gösterimizin hikayesi, Olimpiyatın çeşitliliği temsil eden halkalarından ilham alıyor. Halkaların birbirine eklenerek büyümesi, Trendyol’un ve dansçıların ekip ruhuyla büyümesini anlatıyor. Birlikte olmanın gücünü temsil eden bu gösteriyi Paris’te gerçekleştirmek çok önemliydi. İlk kez bir Türk markası Olimpiyatlarda ülkemizi temsil ederek büyük bir başarıya imza atıyor. Bir Türk sanatçısı olarak ben de burada yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

Trendyol, 130 yıllık Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarihinde bir ilke imza atarak IOC’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partneri” oldu. Olimpiyat Oyunları’nın tek Türk partneri olarak Türkiye’yi Paris 2024’te temsil eden Trendyol, IOC ile ayrıca olimpiyata özel bir koleksiyon için de anlaşma gerçekleştirdi. Olimpik halkaları ve olimpiyatların ruhuna sahip mesajları üzerinde taşıyan Olimpiyat Koleksiyonu IOC ile anlaşması kapsamında dünyanın dört bir yanında satışa çıkarıldı.