Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Salı 11 Haziran 2024 17:00

TOYOTA, YENİ YARİS HYBRİD VE YARİS CROSS HYBRİD'İ SATIŞA SUNDU

Toyota, B segmentinde büyük beğeni toplayan, yenilikçi tam hibrit teknolojisiyle yüksek verimliliği ve performansı bir araya getiren Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid modellerini yenilenen ürün gamıyla Türkiye'de satışa sundu.

Toyota, yeni Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid'i satışa sundu

B hatchback modeli Yeni Yaris Hybrid, 1 milyon 255 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla sunulurken, B-SUV modeli Yeni Yaris Cross Hybrid ise 1 milyon 490 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla kullanıcıları bekliyor.

Bayilerin yanı sıra online rezervasyonla alınabiliyor

Her zaman müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan Toyota, Yeni Yaris Hybrid ve Yeni Yaris Cross Hybrid modeline daha hızlı ulaşmalarını sağlamak adına bu modelleri,  Toyota plazaların yanı sıra online rezervasyon ile de satışa sundu. Yeni Yaris Hybrid’in tüm versiyonları ve Yeni Yaris Cross Hybrid’in ise Passion X Pack versiyonu online rezervasyon kanalında sunularak, markanın yıllar boyunca geliştirdiği güçlü satış ve servis ağını dijital platformlara taşınıyor. Bu modelleri satın almak isteyen müşteriler online rezervasyon yoluyla oldukça kolay bir şekilde satın alma yolculuklarına başlayabiliyorlar. Toyota müşterileri beğendikleri aracı, donanımı ve rengi seçtikten sonra kredi kartı veya dijital bankacılık kanalıyla araçlarını www.toyota.com.tr adresinden 30 bin TL kaparo ile rezerve edebiliyorlar.

Toyota, Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid modellerini, markanın en yeni hibrit teknolojileriyle buluşturdu. Geniş bir tam hibrit ürün gamına sahip Toyota, bu çeşitliliğini Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid modellerinde sunduğu iki farklı güce sahip hibrit motor seçenekleriyle daha da arttırdı. Yenilenerek iddiasını daha ileriye taşıyan Yeni Yaris Hybrid ve Yeni Yaris Cross Hybrid, yüksek verimliliğiyle öne çıkan 116 HP tam hibrit ve yüksek performansı düşük yakıt tüketimiyle bir araya getiren 130 HP tam hibrit versiyonuyla tercih edilebiliyor.

Güvenlikte yüksek standart

Toyota, tüm modellerinde olduğu gibi Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid modellerinde de eksiksiz ve yüksek güvenlik özelliklerini standart olarak sunuyor. Her iki model de en gelişmiş Toyota Safety Sense 3 ile donatıldı. Güvenlik sistemleri arasında Akıllı Şerit Takip Sistemi (LTA), Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (Tüm hızlarda) (ACC), Sollama Desteği, Otomatik Yanan Uzun Farlar (AHB), Yaya, Bisikletli Ve Motosikletli Algılama Özellikli Ön Çarpışma Önleyici Sistem (PCS), Kavşakta Çarpışma Önleme Sistemi (ITA), Karşı Yönden Gelen Araç Çarpışma Önleme Sistemi, Acil Durum Direksiyon Desteği (ESA), Trafik İşareti Algılama Sistemi (RSA), Düşük Hızlarda Ani Hızlanmanın Kontrol Altına Alınması Sistemi, Viraj Hızı Yönetimine Sahip Radar Seyir Kontrolü, Acil Durum Durdurma Sistemi (EDSS), Proaktif Sürüş Desteği (PDA) ve Aktif Viraj Yardımcısı (ACA) standart olarak yer alıyor.