Dolar $
33.07
%0.23 0.07
Euro €
36
%-0.02 -0
Sterlin £
42.85
%0.01 0
Çeyrek Altın
4290.88
%2.16 89.67
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Kültür - Sanat - Magazin Cumartesi 13 Temmuz 2024 15:53

TOD'DA YAZ ŞENLİĞİ TEMMUZDA DA DEVAM EDİYOR!

TOD, temmuz ayında en sevilen filmleri, dizileri ve Türkiye'de ilk kez seyirciyle buluşacak özel içerikleriyle yaz şenliğini ekranlara taşımaya devam ediyor. İzleyicileri ekranları başına kilitleyen ''House of the Dragon" dizisinin ikinci sezonunun yeni bölümleri ve TOD ORIGINALS yapımı ''Zamanın Kapıları''nın yeni bölümlerinin yanı sıra eğlenceli animasyon ''Altın Gaga ve Macera Çetesi'' (Goldbeak) gibi birçok içerik temmuz ayında TOD ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

TOD'da Yaz Şenliği Temmuzda da Devam Ediyor!

TOD, temmuz ayında birbirinden güzel içeriklerle yaz heyecanını sürdürüyor. Aksiyon ve macera dolu yepyeni içerikler, tüm dünyada ilgiyle izlenen birbirinden başarılı yapımlar ve Türkiye’de ilk kez seyirciyle buluşan içerikler ay boyunca TOD ekranlarında seyircilerle buluşacak.

 

Büyük yankı uyandıran, dünyanın dört bir yanından ilgiyle takip edilen “House of the Dragon” dizisinin ikinci sezonunun yeni bölümleri, Amerika yayınının ardından TOD ekranlarında.

 

  • “House of the Dragon”, ikinci sezonunun yeni bölümleriyle ABD yayınından hemen sonra her Pazartesi 05.30'da TOD - beIN Connect’te, ayrıca her Pazartesi 23.00’te beIN Series 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

 

TOD ORIGINALS’ın izleyicilerden büyük ilgi gören yapımı “Zamanın Kapıları” yeni bölümleriyle ekranlara geliyor.

 

  • TOD ORIGINALS’ın gizem dolu hikayesiyle izleyenleri büyüleyen yapımı “Zamanın Kapıları”, yeni bölümleriyle TOD - beIN Connect’te olacak. İlgiyle izlenen dizi; her perşembe yeni bölümleriyle TOD - beIN Connect ekranlarında seyircileri ekranları başına kilitlemeye devam edecek.

 

Dünyada sükse yapan filmler 

 

  • Yardıma ihtiyacı olan bir şehri kurtarmak için mücadele eden Altın Gaga ve çetesinin maceralarını izleyeceğimiz eğlenceli animasyon filmi “Altın Gaga ve Macera Çetesi” (Goldbeak),

 

  • Başrolde Brad Pitt’in olduğu son yılların en iyi aksiyon filmlerinden gişe canavarı “Suikast Treni” (Bullet Train),

 

  • 1980'lerin unutulmaz TV dizisinden sinemaya yapılan müthiş uyarlamanın ilk filmi, aksiyon ve suç kategorisinin önde gelen yapımlarından ‘‘Adalet (The Equalizer) ve ikinci halkası “Adalet 2 (The Equalizer 2),

 

  • Yönetmenliğini Maïwenn'in üstlendiği ve başrolünde Johnny Depp’in yer aldığı 2023 yapımı tarihi drama filmi ‘‘Jeanne Du Barry’’

 

  • 20 yıl önce başlayan ve kısa sürede dünya çapında korku-gerilim fenomenine dönüşen “Testere” (Saw) serisinin en yeni ve en beğenilen devam filmi “Testere X” (Saw X),

 

  • Annesinin ölümünden sonra varlığını yeni öğrendiği akrabası tarafından İngiltere kırsalına davet edilen Evie'nin nefes kesen öyküsünü izleyeceğimiz ‘‘Davet” (The Invitation) TOD - beIN Connect ekranlarında olacak.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR