Dolar $
32.89
%0.16 0.05
Euro €
35.34
%0.6 0.21
Sterlin £
41.71
%0.28 0.11
Çeyrek Altın
4032.13
%0.46 18.39
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Teknoloji Pazartesi 17 Haziran 2024 10:04

TİNECO PURE ONE S15 ESSENTİALS İLE BABALAR DA TEMİZLİĞİ SEVECEK

Temizliğin pratik çözümünü sunan Tineco, teknolojiyi takip eden ve evde temizliğe önem veren babalarımıza yenilikçi dikey süpürgeleri ile harika hediye seçenekleri sunuyor.

Tineco Pure One S15 Essentials ile Babalar da Temizliği Sevecek

Hayatın koşuşturmacasında her zaman yanımızda olan, bizi destekleyen, koruyup kollayan babalarımız evde de küçük tamiratların yanı sıra temizliğin de hakkını veriyor. Eşsiz teknolojisi ile temizliğe oldukça pratik bir çözüm sunan Tineco, Pure One S15 Essentials modeliyle Babalar Gününde alınacak en güzel hediyelerden biri! 

Maç izlerken, oyun oynarken… Kahramanlar için mükemmel performans!

Pure One S15 s’ın güçlü emiş gücü ve uzun pil ömrü, zamandan tasarruf etmenizi sağlayarak üstün performansı ile kullanıcılarını kendine hayran bırakıyor. Akıllı sensör teknolojisi kirli alanları ve yüzey tiplerini otomatik olarak algılayarak emiş gücünü optimize eden Pure One S15 Essential, algılanan dağınıklığa göre ayarlama yapabilen akıllı toz sensörüyle temizliği çok kolay kılıyor.

Maç izlerken, oyun oynarken etrafa dökülen cipsler, yemek kırıntıları veya kırılan vazolar artık babalarla geçirilen keyifli vakti olumsuz etkilemiyor. Pure One S15 Essentials, günlük dağınıklıkların üstesinden gelmek için mükemmel bir çözüm sunuyor. iLoop Smart Sensor teknolojisi ile her kirli bölgeyi tespit ederek bu alanlarda doğru emiş gücüyle etkili bir temizlik sağlıyor. 

Pure One S15 Essentials, birçok aparatı sayesinde kolayca hafif bir el süpürgesine dönüşerek araba gibi birçok zorlu girilen bölgeleri temizlemeyi kolaylaştırıyor.Kablosuz özelliği, uzun pil ömrü ve özel tasarımı sayesinde araç temizliği gibi her alanda kolay ve pratik bir temizlik sunuyor. Böylece, babanız hobilerinin tadını daha fazla çıkarabiliyor.

Alerji problemi mi? O da ne? 

Alerji problemi yaşayan babalar için Pure One S15 Essentials, HEPA filtresi ve 4 aşamalı tam sızdırmaz filtre sistemi ile ince toz ve partiküllerin %99,97 oranında yakalayarak yalnızca temiz havayı ortamda bırakıyor. Aynı zamanda Tineco Pure Cyclone teknolojisine sahip S15 Essentials, filtreyi daha uzun süre temiz tutmak için hava ve tozu etkili bir şekilde ayırıyor ve her zaman güçlü bir emiş sağlıyor.

Siz de bu Babalar Günü’nde babanıza Pure One S15 Essentials ile geleceğin teknolojisini hediye ederek ne kadar değerli olduğunu hissettirebilir, sevginizin en özel halini gösterebilirsiniz.

Tineco Pure One S15 Essentials 17.999 TL satış fiyatıyla; MediaMarkt, Teknosa, Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi online satış platformlarında tüketicilerle buluşuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR