Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.05
%0.14 0.05
Sterlin £
42.95
%0.24 0.1
Çeyrek Altın
4242.83
%1.02 42.21
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Cuma 12 Temmuz 2024 14:08

TİCARETİN STANDARTLARINI BELİRLEYEN YENİ OPEL MOVANO TÜRKİYE'DE!

Yeni Opel Movano, iş hayatında standartları yeniden belirliyor. Opel hafif ticari ailesinin en büyük modeli olan Yeni Movano, sınıfının en iyi ve en yenilikçi teknolojilerini 1 milyon 322 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de müşterilerine sunuyor. Tamamen yenilenen ergonomik kokpit, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto bağlantılı 10 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence sistemiyle donatılırken, anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi özelliklerle de hayatı kolaylaştırıyor. 15m3 kargo hacmi ve 3,5 taşıma kapasitesine sahip olan yeni Opel Movano, 180 HP'lik güçlü turbo dizel motor ve manuel şanzımanlı tek kombinasyonla satışa sunuluyor.

Ticaretin Standartlarını Belirleyen Yeni Opel Movano Türkiye'de!
Üstün sürüş keyfiyle Alman mühendislik kalitesini birleştiren Opel, cesur ve yalın tasarımıyla olduğu kadar geniş yükleme hacmi ve 180 HP gücündeki güçlü motoru ve 6 ileri manuel şanzımanıyla öne çıkan, hafif ticarideki en büyük modeli Movano’yu Türkiye’de 1 milyon 322 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Yeni Movano; yüksek taşıma kapasitesi, profesyonel tasarımı ve üstün sürücü destek özellikleriyle Alman üretim kalitesi ve kullanışlılığını yansıtıyor. Opel’in en yeni teknolojileriyle donatılan yeni Movano, cesur ve yalın tasarımıyla olduğu kadar geniş yükleme hacmi ve güçlü motoruyla da öne çıkıyor. Opsiyonel Full LED ön farları ve standart olarak sunulan arka park sensörleri ve geri görüş kamerasıyla ticari hayatı daha kolay ve keyifli hale getiren yeni Opel Movano, 15 metreküplük (L4H2) yükleme hacmi ve 3,5 ton taşıma kapasiyle de en büyük yüklerin bile kolayca üstesinden geliyor. Geniş taşıma kapasitesi ile Yeni Movano, işletmelerin günlük akışındaki her görev için ideal çözümü sunuyor.

Bağlantılı, düzenli, çok yönlü: Movano’nun ileri teknoloji ürünü yeni kokpiti

Yeni Opel Movano, sürücülerine ileri teknolojiye sahip, çok yönlü ve aynı zamanda konforlu bir ortamda çalışma fırsatı sağlıyor. Opel’in en büyük hafif ticari aracının kokpiti, daha ergonomik ve her şeyden önce daha bağlantılı olacak şekilde yeniden tasarlandı. Yeni Movano, opsiyonel olarak en önemli bilgileri tamamen dijital, kişiselleştirebilir şekilde sürücüye sunan 7 inçlik renkli bir sürücü bilgi ekranı sunuyor. Yeni bilgi- eğlence ve navigasyon sistemi, orta konsolun üst kısmında merkezi olarak yer alan 10 inçlik renkli dokunmatik ekran üzerinden kolaylıkla yönetiliyor. Uyumlu akıllı telefonlar, Apple CarPlay ve Android Auto gibi multimedya özelliklerine kablosuz olarak bağlanabiliyor. Movano, gelişmiş teknolojileri, model çeşitliliği ve kargo taşıma seçeneklerinin yanı sıra iç mekânda gelişmiş bir işlevsellik seviyesi sunuyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi sayesinde Movano sürücüleri, araçlarını açmak, çalıştırmak veya kilitlemek için anahtara ihtiyaç duymuyor. Yeni Opel Movano, sahip olduğu gelişmiş sürüş asistanlarıyla Akıllı Hız Sınırı Yardımcısı, Acil Fren İşlevi, gibi özelliklerle öne çıkarken Sürücü Dikkat Uyarı Sistemi, Şerit Takip Asitanı, Hız Sabitleyici, opsiyonel Grip Control ve Yokuş İniş Desteği gibi işlevleriyle çok yönlü bir hafif ticari olmasının yanı sıra güvenlik ve sürüş konforu anlamında da segment standartlarını yeniden belirliyor. Bunların yanı sıra ilk kez seviye 2 otonom sürüş özelliği ile müşterilerin karşısına çıkıyor.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR