Dolar $
33.14
%0.16 0.05
Euro €
35.96
%0.5 0.17
Sterlin £
42.58
%0.09 0.04
Çeyrek Altın
4235.86
%1.09 45.26
SON DAKİKA
Umut Çelik | GÜNCEL Cuma 09 Şubat 2024 13:52

THE GRİLL'DE ŞUBAT BOYUNCA CANLI MÜZİK ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı'da yer alan The Grill Restoran, şubat ayı boyunca cumartesi günleri canlı müzik programlarıyla yemek atmosferini keyifli bir deneyime dönüştürüyor. Solist Emre Öz ve Ender Pekcan, The Grill'de dinleyecilerine müzik ziyafeti sunuyor.

The Grill'de Şubat Boyunca Canlı Müzik Şöleni Devam Ediyor

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı içindeki The Grill Restoran, şubat ayı boyunca cumartesi günleri lezzetli yemeklere canlı müzikle tat katıyor. Özgün repertuvarıyla Ender Pekcan ve Emre Öz The Grill misafirlerine Adalar manzarası eşliğinde müzik ziyafeti sunuyor. 10 ve 24 Şubat  tarihlerinde solist ve gitarist Ender Pekcan en sevilen parçaları canlı olarak The Grill misafirleri için söyleyecek. Sanatçı Emre Öz ise 17 Şubat’ta özgün repertuarını The Grill misafirleri için yorumlayacak.

 

Adalar manzarası eşliğinde canlı müzik keyfi

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı içindeki The Grill Restoran, şubat ayı boyunca lezzetli yemeklere canlı müzikle tat katıyor. Özgün repertuvarıyla Ender Pekcan ve Emre Öz The Grill misafirlerine Adalar manzarası eşliğinde müzik ziyafeti sunuyor. 10 ve 24 Şubat   tarihlerinde solist ve gitarist Ender Pekcan, 17 şubat’ ta Emre Öz en sevilen parçaları canlı olarak  The Grill misafirleri için yorumlayacak.

 

Lezzetli et ve meze çeşitlerinin  yanı sıra dünya mutfağından seçilmiş tatları da bulabileceğiniz The Grill, zengin yemek deneyimini müzik keyfi ile şubat boyunca daha keyifli hale getiriyor.  

The Grill’deki şubat ayı programı şöyle;

10 – 24 Şubat - Ender Pekcan:

Kendine özgü tarzıyla dinleyicilerini büyüleyen sanatçı, lezzetli yemekleri müziğin ritmiyle buluşturacak.

17 Şubat – Emre Öz Özge Eyüpoğlu:

Sanatçı’nın özgün repertuarı The Grill'de unutulmaz bir gece yaşatacak. 

 

Eşsiz menü seçenekleri ve canlı müzik eşliğinde bu özel bir atmosferde gerçekleşecek performanslarda yerinizi şimdiden ayırtın. Rezervasyonlarınızı 0216 458 90 00numaralı telefon üzerinden yapabilirsiniz. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR