Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.37
%0.19 0.06
Sterlin £
41.82
%0.29 0.12
Çeyrek Altın
4082.19
%1.51 59.85
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 03 Temmuz 2024 11:09

THE EQUALİZER 3 TEMMUZ AYINDA TİVİBU'DA

Türk Telekom'un televizyon platformu Tivibu, temmuz ayında da birbirinden özel ve yeni yapımları izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Geniş film arşivine sahip platformun Tivibu Film Klasöründe bu ay, "The Equalizer 3" ve "Gran Turismo" gibi başarılı yapımlar öne çıkıyor. Kirala Satın Al Klasöründe yer alan iddialı yapımlar ise temmuz ayında televizyon keyfi yaşamak isteyen izleyicileri bekliyor.

The Equalizer 3 Temmuz Ayında Tivibu'da

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, temmuz ayında da birbirinden özel filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Platform, Kirala Satın Al Klasöründe; başrollerinde Kingsley Ben- Adir ve Lashana Lynch gibi isimlerin yer aldığı “Bob Marley: One Love” filmini izleyicilerle buluşuyor. 

Bob Marley’nin Hayatı Kirala Satın Al Klasöründe 

2024 yılında vizyona giren film, Bob Marley’nin hayat hikâyesini ve müziğini konu ediyor. Hayatı boyunca türlü engellerle karşı karşıya kalan Bob Marley'nin zorlukların üstesinden gelme konusundaki güçlü öyküsünün anlatıldığı filmde, müziğinin arkasında yatan hikâye de ele alınıyor. Bir başka öne çıkan içerik 2023 yapımı “We Grown Now” Kirala Satın Al Klasöründe izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Yönetmen koltuğunda Minhal Baig’in oturduğu film, 1992 yılında Chicago’da yaşayan iki gencin dostluğunu anlatıyor. Temmuz ayında klasöre eklenen diğer yapım ise “Kya’nın Şarkı Söylediği Yer”. Dram türündeki film, çocukken ailesiz kalmasına rağmen kendi başına büyümeyi başaran genç bir kızın, tanıdığı bir erkek tarafından katil zanlısı olarak gösterilmesini ve sonrasında gelişen olayları ele alıyor.

Tivibu Film Klasörü Temmuz Ayında Dopdolu

Aksiyondan, maceraya, dramdan, komediye farklı türde birçok filmi izleyicilerle buluşturan Tivibu’nun Film Klasöründe bu ay, 2023 yapımı ve başrollerinde Denzel Washington, Dakota Fanning ve David Denman’ın yer aldığı “The Equalizer 3” filmi dikkat çekiyor. Film, haksızlığa uğradığında adaleti sağlamak için acımasız geçmişinden gelen yeteneklerini kullanmak zorunda kalan eski hükümet ajanı Robert McCall'un maceralarını konu ediyor. Yine 2023 yılının başarılı yapımlarından olan ve başrollerinde David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe gibi ünlü oyuncuların yer aldığı “Gran Turismo” da Film Klasöründe izleyicileri bekliyor. Film, profesyonel araba yarışçısı olma hayallerini gerçekleştirmeye çalışan bir gencin hikâyesini ele alıyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR