Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SPOR Cuma 19 Temmuz 2024 11:00

TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU: TÜRK FUTBOLUNU AHLAKLI YÖNETECEĞİZ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ankara'da seçimin ardından teşekkür konuşması yaptı.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Türk futbolunu ahlaklı yöneteceğiz

Hacıosmanoğlu’nun konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Siz iradeli olursanız, insanlar sizin iradenize saygı duyar. Bu kraldan çok kralcı olanlar, her zaman Türk futbolunu yönetmeye çalıştı. Ama iradesizliklerini, basiretsizlerini iyi iş olduğu zamanda kendileri yazdılar, kötü zamanda bu ülkeye çığır açan Sayın Cumhurbaşkanımıza yazdırdılar.

Türk futbolunu ahlaklı yöneteceğiz. Bundan herkes kendisine düşen payını alır. İlk teşekkürümüz Sayın Cumhurbaşkanımıza yapıyorum. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızla dost olmanın şerefini, gururunu taşıyorum.

Hemen hemen her ilimizde Avrupa’da dahi olmayan statlarımız var. Elbette ki futbolu, güzellerini, kardeşliği, barışı sağlamak için yola çıktık. O sözü verdik, yükümüz çok ağır. Cenabı Allah, bu yolda beni ve arkadaşlarımı, bütün federasyonun kurullarını mahcup etmesin.

Federasyonun kurullarına çağrı yapıyorum. Elbette ki at sahibine göre kişner. Biz oradaysak ona göre hareket edecekler ama etik olanı seçilen başkan ve yönetiminin önünü açmak. Buradan kamuoyu adına talebim, yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar.

Son bir aydır çok çalıştık, çok yorulduk. Ama bu yorgunluğun inşallah Türk futbolunu güzel yarınlara taşımasına vesile olur. Teşekkür edeceğimiz çok insan var. Zaferler kolay kazanılmıyor. Bunların arkasında gizli kahramanlar da var, onlara da çok teşekkür ediyorum."

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR