Dolar $
32.85
%-0.29 -0.09
Euro €
35.12
%-0.56 -0.19
Sterlin £
41.53
%-0.81 -0.34
Çeyrek Altın
3986.72
%-0.97 -38.51
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Eğitim Pazartesi 17 Haziran 2024 21:50

TEV İNANÇ TÜRKEŞ ÖZEL LİSESİ (TEVİTÖL), BİLSEM ÖĞRENCİLERİNE TAM VE KISMİ BURS İMKâNI SUNUYOR

TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), başarılı BİLSEM (Bilim ve Sanat Merkezleri) öğrencilerine özel burs imkanları sunarak, çok yönlü ve üstün becerilere sahip gençleri bünyesine katmayı hedefliyor.

TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), BİLSEM Öğrencilerine Tam ve Kısmi Burs İmkânı Sunuyor

 

Çok yönlü eğitim anlayışı ve sunduğu imkanlarla dikkat çekerek benzersiz bir eğitim modeli uygulayan TEVİTÖL çok yönlü ve üstün becerili öğrencilere yatılı eğitim sunarak, onların hem akademik hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Eğitim süresince, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve meraklarını teşvik eden bir ortam sağlayan TEVİTÖL’ün aday öğrencilerde aradığı çok yönlülük, yaratıcılık, merak ve üretkenlik gibi kriterler, BİLSEM öğrencilerine başarılı bir gelecek kapısı sunuyor. 

 

TEVİTÖL’e kayıt sürecinde ilk 10’a giren BİLSEM öğrencileri, maddi durumlarına bakılmaksızın Türk Eğitim Vakfı tarafından tam burslu olarak kabul ediliyor ve eğitim süresince tam burs ile desteklenerek TEVİTÖL’ün sunduğu ayrıcalıklardan faydalanıyor. İlk 10’a giremeyen fakat BİLSEM’e kayıtlı olan diğer öğrenciler ise ailelere ise mali durumlarına göre Türk Eğitim Vakfı tarafından kısmi burs imkânı sunuluyor. 

 

Güvenli ve disiplinli bir yatılı eğitim ortamında, çok yönlü gelişimlerini destekleyen programlarla yetişen TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi öğrencilerinin yaratıcı düşünme yetileri ve üretkenlikleri ön planda tutularak geleceğe hazırlanıyorlar. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR