Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cuma 15 Aralık 2023 12:46

TETRA'DAN ÜRETİM KAPASİTESİNİ %40 ARTTIRAN YEPYENİ BİR YATIRIM

Tetra Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş.; yepyeni yatırımları ile sürdürülebilir, yenilikçi, güvenilir ve ekonomik ambalaj çözümleri sunmaya devam ediyor. Yeni yatırımları "Heidelberg Speedmaster XL 162" büyük ebat baskı makinesi ile ofset baskı üretim kapasitesini %40 arttırdıklarının altını çizen Tetra Pazarlama İşletme Müdürü Erçin Solmaz, sektör yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.

Tetra'dan üretim kapasitesini  %40 arttıran yepyeni bir yatırım

Türkiye’nin en büyük karton ambalaj üreticileri arasında yer alan Tetra Pazarlama; ofset baskılı karton kutular, ofset baskılı oluklu kutu ve koliler, ofset baskılı stantlar, kurmalı kutular, otomatik dolum kutular, ara kartlar ve seperatörler, pencereli karton kutular ve PE ekstrüzyonlu laminasyonlu ambalajlar alanındaki üretimleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. 

 

“Üretim kapasitemizi %40 arttırdık”

Müşterilerine en doğru ürünü sunmak için, grafikten ürün tasarımına kadar, tüm aşamaları tek çatı altında gerçekleştirerek yepyeni yatırımlara imza attıklarını belirten Tetra Pazarlama İşletme Müdürü Erçin Solmaz, “Tetra Pazarlama’da, baskı kalitesinde mükemmellik ve hızlı üretim hedefi ile Mat UV, Parlak UV, Efekt lak, Soft Touch lak gibi farklı baskı teknikleri ile farklı karton ambalaj çözümleri sunuyoruz. Roland 700, Roland 900 ve Harris gibi baskı teknolojileri bünyesinde barındıran firmamızda, yeni yatırımımız olan Heidelberg Speedmaster XL 162 büyük ebat baskı makinesi ile ofset baskıda son teknolojili üretim kapasitemizi %40 arttırmış bulunuyoruz. Heidelberg Speedmaster makinemiz 6 renk ve çift lak özelliği ile öne çıkıyor. 120x162cm ebatlarında ve 6 renk baskı imkanı sunan makinemiz, sürekli renk kontrolü yaparak her tabakada mükemmel baskı alınmasına yardımcı oluyor” açıklamasında bulundu.

 

Ambalaj yatırım teknolojilerini değiştirmek ve geliştirmek adına büyük bir özveriyle çalıştıklarının altını çizen Solmaz, Tetra Pazarlama olarak 150’nin üzerinde deneyimli personel ile hizmet verdiklerini belirterek şunları söylüyor: “Kullandığımız üstün teknoloji ile yüksek düzeyde otomasyon ve akıllı baskı kontrolü sağlıyor, tüm iş adımlarını basitleştirerek; hazırlık süresi, enerji tüketimi ve kağıt atıklarını en aza indirerek müşterilerimize ekonomik, hızlı ve güvenilir hizmet sunuyoruz. Gelecek dönemde de, yatırımlarımıza bu doğrultuda yön vereceğiz.”


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR