Dolar $
32.71
%-0.03 -0.01
Euro €
35.17
%0.35 0.12
Sterlin £
41.42
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
3986.24
%-0.63 -24.81
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | EKONOMİ Cumartesi 29 Haziran 2024 17:51

TETHER VE UQUİD İŞ BİRLİĞİ, USDT İLE ALIŞVERİŞİ MÜMKÜN KILIYOR

Tether ve Uquid, kripto mikro ödemelerini ve alışveriş deneyimini geliştirmek için iş birliği yaparak 1USD₮ mağazasını kurdu. Kullanıcılar, geniş bir ürün yelpazesine sahip bu mağazadan yalnızca USDT ile satın alma yapabilirken, alışveriş deneyimlerini Web3 platformu Uquid üzerinden güvenli ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bu girişim, dijital para birimlerinin günlük işlemlerde kullanımını artırmayı ve finansal özgürlüğü teşvik etmeyi amaçlıyor.

Tether ve Uquid iş birliği, USDT ile alışverişi mümkün kılıyor

Dijital varlık sektörünün en büyük şirketlerinden Tether, 1USD₮ mağazasını başlatmak için bir Web 3 E-ticaret platformu olan Uquid ile iş birliği yaptığını duyurdu. Bu iş birliği, kripto mikro ödemelerini ve genel kripto alışveriş deneyimini geliştirmek için en son merkeziyetsiz finans teknolojisinden ve blockchain altyapısından yararlanarak USD₮'nin günlük işlemlerde ve dijital ticaretteki pratik kullanımını göstermeyi amaçlıyor.

 

Dijital ticaretin evriminde bir başka adıma işaret eden bu iş birliği, geniş bir ürün yelpazesinin yalnızca USDT ile satın alınabilmesini sağlayacak ve kullanıcılar hızlıca alışveriş yapabilecek. 1 USD₮ mağazasına 1USDt.store web sitesinden veya Telegram'daki @shop1USDt_bot adresinden erişim sağlanabilecek. Mobil yüklemeler ve hediye kartları gibi dijital ürünlerden, farklı pazarlara özel fiziksel ürünlere kadar 1 USD₮'nin altında fiyatlandırılan çeşitli ürünler alışverişe açık olacak.

 

Yeni nesil Web3 alışveriş deneyimi kullanıcılara sunuldu

 

Güvenli ve şeffaf bir alışveriş deneyimi sağlamak için blockchain teknolojisinden ve merkeziyetsiz finanstan yararlanan bir platform olan Uquid, 2016'dan bu yana Web3 alışveriş altyapısında öncü bir konumda yer alıyor. Uquid, kullanıcıların daha kolay çözümlere ulaşmasını desteklemek için dijital e-ticaretin De-Fi ödeme sistemini yükseltti. Web 2.0 alışveriş sorunlarına güvenli alışveriş çözümleri sağlayan Uquid, yeni nesil Web3 alışveriş deneyimini kullanıcılara sundu.

 

Tether CEO'su Paolo Ardoino konu hakkında, “Kripto alışveriş deneyimini elden geçirmek için Uquid ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Geçmiş yıllarda kullanıcılar yalnızca güvenilir ve kısıtlayıcı olmayan uluslararası ödeme çözümleri isteyebilirdi. Artık tüm bunların başarıldığı bir gelecekteyiz ve bunu gerçekleştiren itici gücün bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. 1USD₮ tutarındaki mağazanın lansmanıyla hem kullanıcılar hem de satıcılar kullanışlı, şeffaf ve ödüllendirici dijital işlemlerde yeni bir çağın parçası olabilirler.” dedi.

 

Tether, dijital para birimlerinin kullanımını kolaylaştırmak için adım atmaya devam ediyor

 

UQUID CEO'su Tran Hung ise bu iş birliğine ilişkin, "1 USD₮ mağazası kurmak, dijital para birimleriyle günlük işlemler arasındaki boşluğu doldurma ve kripto mikro ödemesini uygulanabilir hale getirme yolculuğumuzda önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Çift platformlu yaklaşımımız, müşterilerimizin Telegram veya özel çevrimiçi portalımız aracılığıyla hizmetlerimizle etkileşime geçmesini sağlayarak çözümlerimizin esnekliğini ve erişimini artırıyor. Tether tarafından desteklenen bu girişim, dijital alışverişte kolaylık ve erişilebilirlik açısından yeni bir standart belirliyor.” dedi.

 

Uquid ve Tether arasındaki bu iş birliği, Tether'in finansal özgürlüğü teşvik etmek ve banka hesabı olmayan nüfusun erişimini sağlamak için dijital para birimlerinin kullanımını kolaylaştırma hedefini destekliyor.

ABONE OL