Dolar $
32.99
%0.11 0.03
Euro €
35.34
%0.05 0.01
Sterlin £
41.86
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4023.04
%-0.07 -2.63
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Teknoloji Cuma 14 Haziran 2024 15:04

TEKNOSA EV EĞLENCESİNDE YAPAY ZEKA TEKNOLOJİLERİNİ TÜKETİCİLERLE BULUŞTURUYOR

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, yapay zeka özellikleriyle güçlenen 2024 Samsung AI TV Serisi ve soundbar'ları tüketicilerle buluşturarak evde eğlence deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor.

Teknosa ev eğlencesinde yapay zeka teknolojilerini tüketicilerle buluşturuyor

Yapay zeka teknolojilerini teknoloji tutkunlarıyla buluşturmaya devam eden Teknosa, deneyim odaklı alışverişe yeni bir soluk getiriyor. Teknoloji severler tarafından heyecanla beklenen 2024 Samsung TV Serisi ve soundbar’lar Teknosa’da tüketicilerin ilgisine sunuldu. Teknosa’nın 64 ildeki 190’a yakın mağazasında ve dev bir pazaryerine dönüşen teknosa.com’da son teknoloji ürünleri yakından deneyimlemek ve keşfetmek mümkün.

 

Yeni bir TV deneyimi

Samsung'un yapay zeka ekranları, 2024 yılında gelişmiş bağlanabilirlik yetenekleri, akıllı özellikler, uygulamalar ve platformlarla kullanıcı deneyimini yeniden tanımlamaya hazırlanıyor. Neo QLED 8K, yapay zeka destekli görüntü teknolojisi sayesinde her bir sahneyi görsel şölene dönüştürüyor. Neo QLED TV’ler AI 8K Yükseltme Pro özelliği sayesinde kullanıcıların en sevdiği programları ve filmleri 8K’ya yakın bir değerle eşleşen içeriklere dönüştürüyor. AI Hareket Geliştirici Pro özelliği hızlı aksiyon sahnelerini akıcı ve net hale getiriyor, Gerçek Derinlik Artırıcı Pro ise görüntülere derinlik kazandırarak izleyicileri her sahnenin içine çekiyor. Neo QLED 8K ayrıca yapay zeka ses teknolojisiyle desteklenen detaylı bir ses deneyimi sunuyor. Bu yıl geliştirilen Aktif Ses Yükseltici Pro özelliği, diyalogları arka plan gürültüsünden ayıklayarak her kelimenin net duyulmasını sağlayan yetenekler sunuyor.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR