SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 11 Aralık 2022 02:49

TECNO SPARK 9 SERİSİ TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULDU

Yenilikçi mobil cihazlar markası TECNO, sevilen SPARK serisini Z kuşağı için yeniledi. 32MP süper net selfie kamera ve modaya uygun 8,42 mm hafif, ince gövde ile donatılan TECNO SPARK 9 Pro, kullanıcılara kendilerini ifade etmeleri için daha üstün bir deneyim sunuyor.

TECNO SPARK 9 serisi Türkiye'de satışa sunuldu

TECNO SPARK 9 Serisi, selfie teknolojisiyle kendini ifade etmede sınırları aşmak için geliştirilmiş ön kameraya sahip. Muhteşem 32MP HD ön kamera, genç neslin kendilerini en yakından bile mükemmel ayrıntılarla, daha net ve olağanüstü dokulu özçekimlerle ifade etmelerini sağlıyor. Toplantılar ve aile buluşmaları için geliştirilmiş kamera, en değerli anı yakalamanıza ve sosyal medya aracılığıyla paylaşmanıza yardımcı oluyor. Yenilenen selfie kamerası, Ultra HD modu, akıllı piksel hizalamalı 4'ü 1 arada sensör yongası gibi özelliklerin yanı sıra genişletilmiş sabit odaklı F/2.45 ön kamera açıklığından güç alıyor.

 

Süper Gece Modu 3.0

TECNO SPARK 9 Pro, daha yüksek piksel kalitesi sunmakla kalmıyor AI Sahne Işığı Algılama ve Süper Gece Modu 3.0 gibi özelliklerin optimize edilen versiyonlarını kullanıyor. Süper Gece Modu 3.0, karanlık bir ortamda çekim yaparken bile karenin hem net hem doğal hale gelmesi için görüntüyü uygun şekilde aydınlatıyor. 

Yeni TECNO SPARK 9 Pro, gençlere ve gelecek tutkunlarına hitap eden KDV dahil 5599 TL’lik uygun fiyatıyla 32MP ön kamerayı, MediaTek Helio G85 yonga setini ve 6,6" 1080P Full HD geniş ekranı bir araya getiriyor. Ailenin diğer üyesi TECNO SPARK 9T ise KDV dahil 4699 TL’lik fiyatıyla 32MP ön kamera, 90Hz yenileme hızına sahip 6,6" HD+ geniş ekran ve MediaTek Helio G37 işlemci özellikleri ile geliyor.