SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 15 Eylül 2024 02:15

TECNO PHANTOM V FLİP2 5G TANITILDI

TECNO, yenilikçi tasarımı ve gelişmiş yapay zeka özellikleriyle donatılmış ikinci nesil katlanır akıllı telefonu PHANTOM V Flip2 5G'yi tanıttı. Modern ve şık estetik anlayışıyla öne çıkan bu yeni model, stil sahibi kullanıcıların günlük yaşamını daha eğlenceli ve işlevsel hale getiriyor.

TECNO PHANTOM  V Flip2 5G tanıtıldı

PHANTOM V Flip2 5G, TECNO'nun en son yapay zeka işlevleri paketiyle donatıldı. Yükseltilmiş Gemini entegreli Ella AI Asistanı, AI Artboard ve AI Writing gibi gelişmiş özellikler, kullanıcıların yaratıcılığını artırıyor. Ella AI Asistanı, gerçek zamanlı bilgilere dayalı akıllı yanıtlar sunarak günlük işlerde ve sosyal medya etkileşimlerinde kullanıcıya destek oluyor. Ayrıca, AI Metin Özeti, AI Çeviri ve AI Yazma işlevleriyle zaman tasarrufu sağlanıyor.

PHANTOM V Flip2 5G'nin 3,64 inçlik ThruPool Kapak Ekranı, sonsuzluk havuzlarından ilham alınarak tasarlandı ve hafif kavisli ana gövdeyle mükemmel uyum sağlıyor. Kapak ekranı, kullanıcıların günlük işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını sağlarken, 2 binin üzerinde uygulama desteği sunuyor. Ayrıca, ekranın yeni tasarımı daha büyük ve düzenli bir kullanım alanı sunarak, kullanıcıların hızlı yanıtlar ve kolay yazma gibi işlevlere erişimini artırıyor.

KİŞİSELLEŞTİRME VE EĞLENCE 

Kullanıcılar, kapak ekranını özelleştirerek kişisel tercihlerine göre düzenleyebilir. Sevimli interaktif evcil hayvanlar ve çeşitli mini oyunlar, ekranın eğlenceli bir hale gelmesini sağlıyor. Bu özellikler, kullanıcıların ana ekranı açmadan bile eğlenceli vakit geçirmesine olanak tanıyor.

TECNO'nun PHANTOM V Flip2 5G modeli, estetik ve işlevselliği bir araya getiren şık tasarımıyla teknoloji severlerin beğenisine sunuluyor. Gelişmiş yapay zeka özellikleri, kullanıcıların yaratıcı potansiyelini ortaya çıkarırken, kapak ekranının sunduğu fonksiyonlar günlük yaşamı daha konforlu hale getiriyor.