Dolar $
32.59
%0.19 0.06
Euro €
34.87
%0.34 0.12
Sterlin £
40.55
%-0.12 -0.05
Çeyrek Altın
4089.58
%0.55 21.99
SON DAKİKA
Savunma Perşembe 11 Kasım 2021 15:17

TECHNOPC, YERLİ ÜRÜNLERİYLE YERİNİ ALACAK

Technopc, SAHA EXPO 2021 Fuarı'nda savunma sanayisine özel ürünleriyle yer alacak. Askeri bilgisayarlar ve tabletler üreten Technopc, ürünlerinde sadece donanım değil aynı zamanda yapay zeka destekli yazılımlar da kullanılıyor.

Technopc, yerli  ürünleriyle yerini alacak

Technopc, 10-13 Kasım'da düzenlenecek SAHA EXPO 2021 Fuarı'nda savunma sanayisine özel ürünleriyle yer alacak. Savunma sanayisinde, sahadaki araçların içinde ya da savunma birimleri tarafından kullanılan dayanıklı ve uluslararası standartlara uygun bilgisayarlar, zorlu testlerden geçerek Türkiye’de milli imkanlarla üretiliyor. Bu bilgisayarları, Türkiye’nin yerli bilgisayar üretici sertifikasına sahip ilk ve tek markası, aynı zamanda Saha İstanbul üyesi olan Technopc üretiyor. Technopc, Türkiye’nin savunma sanayii ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiş olan farklı form faktörlerdeki kartların ve elektronik birimlerin paketlenmesi için askeri bilgisayar mekaniklerinin tasarım ve imalat faaliyetlerini tamamen milli imkanlarla yürüterek, savunma sanayinin hizmetine yenilikçe ürünler sunuyor.

25 yıllık deneyim

Kendi bünyesinde bulunan Ar- Ge ekibi ile Technopc, savunma sanayisi kapsamında askeri teknolojinin üretim ve saha uygulamaları alanlarında ve mühendislik, üretim ve servis hizmetleri ve daha birçok alanda savunma sanayi için geliştirmeler yapıyor. Technopc ürünlerinde sadece donanım değil aynı zamanda yapay zeka destekli yazılımlar da kullanılıyor. Technopc ürün yelpazesinde MIL-STD, NATO ve IP gibi uluslararası standartlarda üretilerek test edilmiş ve uygunluk belgesi almış askeri bilgisayarlar ve tabletler bulunuyor. Bu cihazlar fiziksel olarak yüksek mukavemetli malzeme ile kaplanmış, her açıdan düşmeye karşı dayanıklılık gösteriyor. Ayrıca tüm arayüzler su geçirmez ve toz geçirmez malzemelerle donatılmış olarak kullanıma sunuluyor. Technopc, savunma sanayi ile birlikte, perakende, eğitim, sağlık, finans, kamu, üretim ve telekomünikasyon gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren yüzlerce kurumsal markaya, kamuya ve son kullanıcılara 25 yıldır teknolojik ürün çözümleri üretiyor.



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR