Dolar $
32.89
%0.17 0.05
Euro €
35.29
%0.48 0.16
Sterlin £
41.7
%0.27 0.11
Çeyrek Altın
4029.62
%0.4 15.91
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Bankacılık Çarşamba 12 Haziran 2024 16:03

TEB'DEN ÇİFTÇİLER GÜNÜ'NE ÖZEL AVANTAJLAR

Türk Ekonomi Bankası (TEB) 2007 yılından bu yana Tarım Bankacılığı alanında sunduğu ürün ve hizmetlerle tarım sektörünün paydaşlarına destek olmaya devam ediyor. Ülke genelindeki tüm çiftçilerin 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nü kutlayan TEB, üreticilerin finansmana erişimde en büyük destekçisi TEB Harman Kart'ta ek faizsiz dönem avantajı sunarken, mayıs ayına özel tüm tarım kredilerinde faiz indirimi ve 48 aya varan vade ile geri ödeme imkanı sağlıyor.

TEB'den Çiftçiler Günü'ne özel avantajlar

Çiftçilerin temel girdilerinin temininde önemli bir rol oynayan ve faizsiz dönem avantajıyla geri ödeme imkânı sunan TEB Harman Kart, çiftçilere tüm tarımsal girdi alımlarında, acil nakit ihtiyaçlarında ve Bağ-Kur primi ile fatura ödemelerinde avantaj sağlıyor. Ayrıca TEB’in sektörün öncü kurumlarıyla gerçekleştirdiği iş birlikleri kapsamında TEB Harman Kart kullanıcıları alışverişlerinde 5 aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyor.

 

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “Tarımın sürdürülebilirliğine ve çiftçilerimizin üretmeye devam edebilmeleri için tarımsal sermaye ihtiyaçlarına katkı sağlıyoruz. Çiftçilere sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizi dijital dünyanın değişen tüketici ihtiyaçlarına uygun olarak geliştiriyoruz. Bu doğrultuda, banka olarak çiftçilerimize daha hızlı hizmet verebilmek için sistemlerimizi teknolojik yatırımlarla daha da güçlendirdik. Şubelerimizdeki hızlı ilerleyen tarım kredi başvurusu, değerlendirme ve onay süreçlerimizi bir adım öteye taşıyarak müşterimizin finansman ihtiyacını dijital kanallardan karşılayabiliyoruz.” diye konuştu. 

 

TEB Harman Kart CEPTETEB İşte’de 

Dijitalleşmeye yaptıkları yatırıma dikkat çeken Mendi şöyle devam etti: “Müşterilerimizin TEB şubeleri ve şube dışı kanallardan bankacılık hizmetlerimizden faydalanabilmeleri için süreçlerimizi dijitalleştirdik. Geliştirdiğimiz bankacılık uygulamalarımızla müşteri ediminde ve tarımsal finansman ihtiyaçlarında hızlı ve minimum temasla bankacılık hizmeti sunuyoruz. Bunlarla birlikte, çiftçilerimiz artık CEPTETEB İşte uygulamamız üzerinden de ihtiyaç duydukları krediyi anında kullanabiliyor ve TEB Harman Kart’ın avantajlarıyla nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.” 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR