Dolar $
33.93
%0.12 0.04
Euro €
37.73
%0.06 0.02
Sterlin £
44.31
%0.18 0.08
Çeyrek Altın
4504.78
%0.07 3.05
SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 21 Ağustos 2024 02:18

TEAMONE, 31 ARALIK'A KADAR ÜCRETSİZ

ViewSonic'in Piyasaya Sürdüğü Yapay Zeka Destekli İş birliği Yazılımı TeamOne, 31 Aralık'a Kadar Ücretsiz

TeamOne, 31 Aralık'a kadar ücretsiz

ViewSonic, yapay zeka destekli iş birliği yazılımı TeamOne’ı piyasaya sunarak, iş dünyasına ve eğitim sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor. TeamOne, ekiplerin daha verimli, daha yaratıcı ve daha bağlantılı çalışmasını sağlayacak. Sınırları ortadan kaldıran "Geleceğin Toplantı Odası" ve "Geleceğin Sınıfı" çözümlerinin bir parçası olan yapay zeka destekli TeamOne, her türlü iş ve yüksek öğrenim ortamına sorunsuz bir şekilde entegre olabiliyor.

Önde gelen küresel görsel çözümler sağlayıcısı ViewSonic, yapay zeka destekli işbirliği yazılımı TeamOne'ı tanıttı. ViewSonic'in "Geleceğin Toplantı Odası" ve "Geleceğin Sınıfı" çözümlerinin bir parçası olan TeamOne, ekipler arasında fikir oluşturmayı ve planlamayı destekleyerek uygulama alanlarının gelişimine katkıda bulunuyor. TeamOne ayrıca, gelişen dijital işbirliği alanını desteklemek için yapay zeka işlevleriyle her türlü iş ve yüksek öğrenim ortamına sorunsuz bir şekilde entegre oluyor.

TeamOne Coğrafi sınırları ortadan kaldırıyor

Modern ekip çalışmasının karşılaştığı coğrafi sorunları ortadan kaldıran ViewSonic TeamOne ile farklı sistemler ve gerçek zamanlı etkileşim özelliklerinin eksikliği gibi zorlukların üstesinden geliniyor. Bir iş birliği yazılımı olarak konumlanan TeamOne, bu sorunlara karşın iş akışını optimize etmek için çok yönlü şablonlar, sonsuz bir tuval ve çok sayıda interaktif araç içeren gerçek zamanlı dijital tahta gibi özellikleri ile yüksek erişilebilirlik ve birleşik tarayıcı tabanlı bir çalışma alanı sunuyor.

ViewSonic'in ViewBoard interaktif ekranlarıyla çalışırken, toplantı verimliliğini artırmak için katılımcıların gerçek zamanlı olarak sezgisel olarak birliktelik oluşturmalarına olanak tanıyan TeamOne, yapılan çalışamların otomatik olarak panoya kaydedilmesi ve her zaman her yerde geriye doğru izlenebilme imkanı tanıyor. TeamOne sahip olduğu özellikler ile ekiplerin karmaşık projeleri görsel olarak yönetmesini sağlarken, iş akışlarını kolaylaştırmasına ve hibrit ekip çalışmasında iş birliğine dayalı deneyimi geliştirmesine de yardımcı oluyor.

ABONE OL