Dolar $
33.17
%0.19 0.06
Euro €
35.87
%0.12 0.04
Sterlin £
42.32
%-0 -0
Çeyrek Altın
4238.67
%-0.09 -3.65
SON DAKİKA
Göksel Çakır | GÜNCEL Pazar 11 Şubat 2024 16:56

TEAM PARİBU MENTOR KAPSAMINDA EDA ERDEM VE İLKE ÖZYÜKSEL, GENÇ SPORCULARLA BULUŞTU

Türkiye'nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu'nun, sporun yarınını desteklemek için kurduğu Team Paribu kapsamında hayata geçen Team Paribu Mentor projesi, spor psikolojisi odağında devam ediyor. Eda Erdem ve İlke Özyüksel de bu yaklaşımla gerçekleştirilen buluşmalarda mentee'lerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Team Paribu Mentor kapsamında Eda Erdem ve İlke Özyüksel, genç sporcularla buluştu

Team Paribu, genç sporcularda zihinsel güçlenmeyi ve iki nesil arasında tecrübe aktarımını odak noktasına alan Team Paribu Mentor projesinin kapsamını genişletmeye devam ediyor. Bu sene spor psikolojisinin etrafında şekillenen buluşmalarıyla Klinik Spor Psikoloğu Berceste Şeber önderliğinde genç sporcuları, Team Paribu ekibiyle bir araya getiriyor.

Sporcuların olmazsa olmazları, motivasyon ve kaygı 

 

Team Paribu kadrosunda yer alan millî sporcular, Klinik Spor Psikoloğu Berceste Şeber’in modere ettiği buluşmalarda genç sporcularla bir araya geliyor. A Millî Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem ve millî modern pentatlet İlke Özyüksel, motivasyon üzerine konuşmak için mentee’leriyle buluştu. Eda Erdem ve İlke Özyüksel, geçmişteki motivasyon deneyimleriyle bu konuda geleceğe yönelik düşüncelerini paylaştı. Genç sporcuların da kendi duygu ve düşüncelerini aktardığı buluşmada fayda sağlayan bir sohbet gerçekleşti.

 

Yapılan ilk buluşmada ise, millî atlet Ersu Şaşma ve millî yüzücü Nida Eliz Üstündağ, mentee’leriyle bir araya geldi. Sohbetin ana teması kaygı oldu. Nida Eliz Üstündağ ve Ersu Şaşma, deneyimlerinden yola çıkarak geliştirdikler kaygıyla baş etme yöntemlerini genç sporculara aktarırken, onlar da kendi deneyimlerini dile getirdi. Her iki tarafın bakış açısıyla kaygı konusu ele alınarak farklı deneyim ve yaklaşımlar üzerine paylaşım yapıldı.