SON DAKİKA
Perakende Cuma 13 Eylül 2024 02:22

TCHİBO İLE SONBAHAR EĞLENCESİ BAŞLASIN

Tchibo, sonbaharın değişken hava koşullarına dayanıklı, konforlu ve kullanımı pratik ürünlerini bir araya getirdiği heyecanla beklenen yeni temasıyla, küçükleri yağmurlu günlere hazırlarken yeni maceralarına da eşlik ediyor.

Tchibo ile sonbahar eğlencesi başlasın

Her hafta yenilenen temalarıyla birbirinden fonksiyonel ve şık ürünleri bir araya getirerek müşterilerine farklı alternatifler sunan Tchibo; çocukları açık havada korurken, aynı zamanda neşeli ve macera dolu dünyalarını yansıtan ürünlerin öne çıktığı “Sonbahar Eğlencesi Başlasın” temasıyla gardıropları renklendiriyor.

Küçük maceraperestler, sonbaharın değişken hava koşullarına hazır

Sevimli hayvan motifleriyle termal yağmur ceket modelleri, 5.000 mm’ye kadar su basıncına dayanıklı yüzey malzemesi, rüzgar ve su geçirmez, aynı zamanda nefes alan tasarımlarıyla öne çıkıyor. Mikro polardan üretilen polar ceket, hem sıcacık hem de yumuşacık tutuyor. Termal ve polar termal seçeneklerine sahip yağmur pantolonları, çevre dostu evoPel emprenye malzemesi sayesinde su tutmaz yapısı ve ideal hareket özgürlüğünü koruyan tasarımıyla çocukların açık havanın keyfini doyasıya çıkarmasını sağlıyor.

Sonbahar eğlencesine eşlik edecek pratik ürünler

Üzerindeki hayvan baskıları ve iç içe konulabilen renkli kaplarıyla 3’lü beslenme kutusu ve sızdırmaz matara ile çocuklar, yiyecek ve içeceklerini kolaylıkla yanlarında taşırken açık havanın keyfini kesintisiz yaşayabilecekler. %100 organik pamuktan üretilen çift taraflı bere ise elastan içeriği sayesinde yüksek giyim konforu sunarken sıcacık tutacak.