Dolar $
32.93
%0.03 0.01
Euro €
35.38
%-0 -0
Sterlin £
41.81
%0 0
Çeyrek Altın
4031.08
%-0.34 -13.73
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Gastronomi Cuma 14 Haziran 2024 09:38

TAVUK DÜNYASI'NDAN BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL HEDİYE: BANA BABANI SÖYLE

Yeme-içme sektörünün öncü markalarından Tavuk Dünyası, Babalar Günü için anlamlı ve unutulmaz bir hediye hazırladı. "banababanisoyle.com" adlı mikro sitede, babaların yemek tercihlerini belirleyen 7 soru bulunuyor. Katılımcılar, bu sorulara verdikleri yanıtlar ile babalarının karakterine uygun Tavuk Dünyası menüsü ve yapay zeka tarafından bestelenen özel şarkılarla karşılaşıyor. Bu kişisel şarkılar, sosyal medya üzerinden paylaşılabiliyor veya doğrudan babalara mesaj olarak gönderilebiliyor.

Tavuk Dünyası'ndan Babalar Günü'ne özel hediye: Bana Babanı Söyle

Tavuk Dünyası, Babalar Günü'nde babalarına ne hediye vereceğine henüz karar veremeyenler için anlamlı ve unutulmaz bir hediye hazırladı. “Bana babanı Söyle” diyerek bu özel gün için mikro site hazırlayan Tavuk Dünyası, burada babaların yemek tercihleri üzerine odaklanan özenle hazırlanmış 7 soru soruyor. "banababanisoyle.com" sitesine gelerek bu soruları yanıtlayan ziyaretçiler, babalarının karakteristik özelliklerine uygun olan Tavuk Dünyası menüsü ile eşleşiyor. 

Lezzetli menüler şarkılarla birleşiyor

Aynı zamanda bu hediye yapay zekâ tarafından bestelenen, Tavuk Dünyası’nın menü isimlerinden esinlenerek oluşturulmuş özel şarkılarla taçlanıyor. Şarkıların derin bağ kurma gücünden de ilham alınarak, her babanın karakteristik özelliklerine uygun şarkılar, Tavuk Dünyası’nın lezzetli menüleriyle birleşiyor. Katılımcılar, babalarına özel hazırlanmış bu kişisel şarkıları sosyal medya üzerinden ya da doğrudan babalarına özel bir mesaj ile paylaşabiliyor.

Bu özel proje ile katılımcılarının Babalar Günü'nde babalarına özel ve kalıcı bir hediye sunmalarını hedefleyen Tavuk Dünyası, herkesi bu keyifli deneyimi yaşamaya davet ediyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR